Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας σε διαδικτυακή εκδήλωση του Γενικού Λυκείου Πλατέος- Κορυφής

Σήμερα 8 Μαρτίου είναι η παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στη Γυναίκα όπως ορίστηκε το 1977 απο τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, ημέρα μνήμης και αγώνων για τα δικαιώματα των Γυναικών.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας απο το 2013 είναι δίπλα σε κάθε Γυναίκα η οποία βρίσκεται σε καθεστώς ανάγκης και ευαλωτότητας προσφέροντας υπηρεσίες Ψυχολογικής, Κοινωνικής, Νομικής και Εργασιακής Στήριξης.

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου για τη σημερινή ημέρα αποφάσισε να συμμετάσχει ύστερα απο πρόσκληση σε διαδικτυακή εκδήλωση του Γενικού Λυκείου Πλατέος- Κορυφής με θέμα: «Η κακοποίηση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία» στο πλαίσιο της συμμετοχής του σχολείου   στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Σχολεία  Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» School ambassadors, ενημερώνοντας 170 μαθητές -μαθήτριες   σχετικά με Γυναικεία Κακοποίηση, την ψυχοπαθολογία θυτών και θυμάτων καθώς και το Νομικό πλαίσιο προστασίας.

Tην εκδήλωση προλόγισε η διευθύντρια του σχολείου κ. Παπαποστόλου Γεωργία, στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο κ. Παπαδημούλης Δημήτρης  ευρωβουλευτής για την Ισότητα των φύλων και στη συνέχεια  οι μαθητές-τριες του Λυκείου παρουσιάσαν το θεατρικό δρώμενο: <<Ημερολόγια Γυναικών>> όπου μέσω της δραματοποίησης εκφράστηκαν οι μορφές βίας μέσα απο προσωπικές ιστορίες.

Ενδιαφέρουσες υπήρξαν οι παρεμβάσεις και οι τοποθετήσεις των εφήβων καθ όλη  τη διάρκεια της εκδήλωσης.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69