tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μέγιστη μοριοδότηση σε δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης – Δίδαξε την ειδικότητά σου

Κάτοχοι πτυχίου οποιασδήποτε ειδικότητας ή με τριετή εμπειρία σε οποιοδήποτε κλάδο δύναται να  διδάξουν το γνωστικό τους αντικείμενο σε δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στις δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  εντάσσονται τα: ΔΙΕΚ, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ, ΚΔΒΜ των Δήμων αλλά και άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών οργανισμών, δομές υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων, δομές επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και σχολές γονέων.

Για το ήδη εργατικό προσωπικό της χώρας στο σύγχρονο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον   οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η ανεργία παραμένει σε υψηλά ποσοστά. Δεδομένης της παραπάνω συνθήκης και προκειμένου να παραμείνουν επίκαιροι, το σύνολο των ενηλίκων αυτών των κοινωνικών κατηγοριών απαραιτήτως θα στραφούν για την εκπαίδευση ή την επανεκπαίδευση τους, στις εν λόγω δομές. Ως εκ τούτου, αναμένεται να απασχολήσουν υψηλό αριθμό εκπαιδευτών.

Γίνε και εσύ ένας από αυτούς που θα συμβάλλουν στην εξέλιξη του συνόλου της κοινωνίας  διδάσκοντας το αντικείμενό σου. Αξιοποίησε ευκαιρίες νέας ή παράλληλης σταδιοδρομίας στο χώρο της εκπαίδευσης. Γίνε εκπαιδευτής ενηλίκων.

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 400 & 800 ΩΡΩΝ

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, Easy-Education, εν όψει των επικείμενων προσλήψεων στις δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης   διοργανώνουν και υλοποιούν εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα σεμινάρια συνολικής παρακολούθησης 400 και 800 ωρών με βάση τις πρόσφατες αλλαγές στα κριτήρια αξιολόγησης και μοριοδότησης. 

Δείτε όλους τους θεματικούς τίτλους εδώ και επιλέξτε την ειδικότητά σας

Νέος κύκλος εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενων επιμορφώσεων 400 & 800 ωρών:

Έναρξη τμημάτων: 22/02/2021

Συμπληρώστε την αίτηση έως: 19/02/2021

ΔΕΙΓΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
https://ispring-cloud-437.ispringcloud.eu/acc/A2Ty50ExMDQyODE/s/104281-n4FxW-PSpHe-snvPR

ΧΑΜΗΛΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ: δείτε την προσφορά έναντι της αρχικής τιμής για τον κύκλο Φεβρουαρίου & συνδυάστε επιμορφώσεις ενεργοποιώντας την τιμολογιακή πολιτική επιβράβευσης με επιπλέον εκπτώσεις έως & 40%

easy eidikotites

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας λύσει κάθε απορία.   

Παρακολουθήστε  επιμορφώσεις που σας μοριοδοτούν σε προκηρύξεις και διεκδικήστε μία νέα ή και παράλληλη σταδιοδρομία μέσω του διαρκώς αναπτυσσόμενου πεδίου της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Με την Easy Education έχεις τη δυνατότητα. Μένει να κάνεις τη διαφορά. Εδώ μπορείς, με ασφάλεια να μάθεις πως θα αξιοποιήσεις όλες της ευκαιρίες που δίνει η δια βίου μάθηση.

Επωφελήσου των ειδοποιών μας διαφορών:

  • Σίγουρη Μοριοδότηση
  • Πάνω από 16.000 μαθητές
  • 4 ιδιόκτητες πλατφόρμες τηλεκατάρτισης
  • Αξιοπιστία & Ασφάλεια
  • Έλεγχος Γνησιότητας Βεβαίωσης με QR-code

Επίλεξε ανάμεσα σε 100 και πλέον προγράμματα σπουδών.

Δείτε τις δομές μας!

https://www.youtube.com/watch?v=cwMfUvPx7LU&feature=emb_logo

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 23111 10186 (Δευ-Παρ 10.00-17.00)  ή αποστέλλοντας άμεσο ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, www.easy-education.gr

Υπεύθυνος Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

Εδώ τα βρίσκεις ΟΛΑ!!!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69