tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Για τη γκρεμισμένη στέγη στο Λύκειο Γυμνάσιο Μελίκης

meliki skepi2

Από την Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Με έκπληξη και τρόμο γίναμε όλοι μάρτυρες της κατάρρευσης σα χάρτινος πύργος της σκεπής του σχολικού κτιρίου που στεγάζει το Λύκειο Γυμνάσιο Μελίκης, έπειτα από τους σφοδρούς ανέμους που φυσούσαν στην περιοχή.

Λαμαρίνες σκορπισμένες παντού,δοκάρια πεταμένα,κεραμίδια σπασμένα,τόνοι υλικού ριγμένα στον προαύλιο χώρο του σχολείου, που η καλή τύχη το έφερε να είναι άδειο από μαθητές λόγω κυριακάτικης αργίας.

Δε θέλουμε ούτε στιγμή να σκεφτούμε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν η καταστροφή αυτή συνέβαινε σε εργάσιμη ημέρα, με δεκάδες μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό παρόντες!

Σκεφτόμαστε όμως πόσες φορές ως γονείς και ως Ομοσπονδία των Ενώσεων των γονέων , έχουμε θέσει στους υπεύθυνους τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας για ουσιαστικό και πλήρη έλεγχο των σχολικών εγκαταστάσεων,για επιδιόρθωση και συντήρησή τους ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστα γεγονότα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε θύματα , σε τραγωδίες.

Η ασφάλεια και η ακεραιότητα των παιδιών μας είναι αδιαπραγμάτευτη και είναι το πρώτο μέλημα των γονέων και της Ομοσπονδίας μας .

Την ίδια προτεραιότητα στο σοβαρότατο αυτό ζήτημα απαιτούμε να δείξουν και οι αρμόδιοι φορείς για να μη θρηνήσουμε μελλοντικά θύματα.

Η ΟΕΣΓΚ Ημαθίας εκφράζει την αγανάκτησή της για την άσχημη κατάσταση που παρουσιάζουν τα σχολεία της περιοχής,κατάσταση που τα μετατρέπει σε φονικές παγίδες κάθε φορά που εκδηλώνονται "ακραία" καιρικά φαινόμενα.

Καλούμε τους υπεύθυνους φορείς να μην παίζουν με την ασφάλεια και τις ζωές των παιδιών μας.

Να μεριμνήσουν ώστε:

• να επιδιορθωθούν τάχιστα οι καταστροφές στο Λύκειο Γυμνάσιο Μελίκης

• να ελεγχθούν άμεσα όλα τα σχολικά μας κτίρια, να συντηρηθούν και να επιδιορθωθούν όσα χρήζουν επιδιόρθωσης ή συντήρησης".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69