tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Rapid test στο προσωπικό των παιδικών σταθμών του δήμου

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η εφαρμογή τήρησης των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού, ενόψει επαναλειτουργίας των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Αθλητισμού Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Βέροιας, με πρωτοβουλία του Νομικού Προσώπου , σε συνεργασία με κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, την Τετάρτη 13/01/2021 πραγματοποιήθηκαν rapid tests στο χώρο του Φιλιππείου γυμναστηρίου Βέροιας , όλου του προσωπικού των Παιδικών Σταθμών, καθώς και άλλων υπαλλήλων που επανήλθαν από κανονικές άδειες. Δεν ανευρέθηκαν θετικά δείγματα.

Την προηγούμενη ημέρα (Τρίτη 12/01/2021), στα πλαίσια επανέναρξης της λειτουργίας και της αρχής της νέας χρονιάς, είχε προηγηθεί επίσκεψη του Προέδρου του Ν.Π. κ. Λεωνίδα Ακριβόπουλου και της Προϊσταμένης Δ/νσης κ. Αθανασίας Γιαμουστάρη στους Παιδικούς Σταθμούς, επισημαίνοντας τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και οδηγίες του ΕΟΔΥ για την ασφαλή διαμονή των παιδιών στους χώρους εργασίας, ακολουθώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Την επόμενη ημέρα (Πέμπτη 14/01/2021) Κλιμάκιο ελέγχου της Διεύθυνσης Υγείας Π.Ε. Ημαθίας, επισκέφθηκε δύο (2) Παιδικούς Σταθμούς για έλεγχο τήρησης των μέτρων προστασίας, όπου δεν υπήρξε καμιά παρατήρηση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69