tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποιος είπε πως οι φωνές των παιδιών μπορούν να κλειστούν σε τέσσερις τοίχους; (βίντεο)

Ποιος είπε πως οι φωνές των παιδιών μπορούν να κλειστούν σε τέσσερις τοίχους;

Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας απέδειξαν πως μπορούν να ακουστούν παντού. Πώς; Μα με την "ψηφιακή" γιορτή που διοργάνωσαν. Μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με τραγούδια, ποιήματα και άλλες δημιουργίες, που συγκεντρώθηκαν, ενώθηκαν και το αποτέλεσμα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο.

"Μία εξαιρετική δουλειά του κ.Σπύρου Αλεξίου και των παιδιών όλων των τάξεων του σχολείου μας! Είναι πολύ όμορφο να ακούς παιδικές φωνές να τραγουδούν και να ψέλνουν τα κάλαντα! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν!

Ευχαριστούμε πολύ! Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους!!!

Αγαπητοί γονείς,

Η γιορτή που ετοιμάσαμε μαζί με τα παιδιά είναι έτοιμη!

Τα παιδιά μας έφτιαξαν κάρτες, ζωγραφιές, χειροτεχνίες, κατέγραψαν γιορτινές συνταγές, έπαιξαν στο πιάνο τους γιορτινές μελωδίες, ηχογράφησαν τη φωνή τους να τραγουδάει κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια ή να απαγγέλει ποιήματα και μας τα έστειλαν μέσω διαδικτύου. Οι δημιουργίες μπήκαν σε μια σειρά, οι φωνές τους ενώθηκαν ώστε να φτιάξουμε μια χορωδία και η ψηφιακή μας γιορτή είναι έτοιμη", αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων Και Κηδεμονων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας - Μελέτειο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69