tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διάλεξη - Webinar με θέμα την Διάσπαση Προσοχής (ΔΕΠΥ) με ομιλητή τον καθηγητή Γεώργιο Παυλίδη

Οι Δήμοι Αλμωπίας, Έδεσσας, Σκύδρας, Πέλλας και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας διοργανώνουν διάλεξη (webinar) με τίτλο: Διάσπαση Προσοχής (ΔΕΠΥ): Προβλήματα Μάθησης - Συμπεριφοράς στο σχολείο, στο σπίτι, στη ζωή. Ιδιαιτερότητες σε συνθήκες κοινωνικής αποστασιοποίησης & τηλεκπαίδευσης. Τεστ & Μέθοδος Παυλίδη. Ομιλητής: Γεώργιος Θ. Παυλίδης, καθηγητής.

Ο Εφευρέτης - Καθηγητής Γεώργιος Θ. Παυλίδης είναι Διεθνώς καταξιωμένη Αυθεντία στη Δυσλεξία, στη Διάσπαση Προσοχής (ΔΕΠΥ), στην Οφθαλμοκίνηση και στο Bullying. Επίσης είναι ο Εφευρέτης νέων τεχνολογιών και μεθόδων, παγκόσμιας αναγνώρισης και ακτινοβολίας.

Καθηγητής Ψυχολογίας & Μαθησιακών Δυσκολιών για περισσότερα από 44 χρόνια σε τμήματα Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών και σε Ιατρικές Σχολές γνωστών Πανεπιστημίων της Αγγλίας, Ελλάδας και των ΗΠΑ.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6.30 μ.μ. και απαιτείται να δηλωθεί συμμετοχή στο: https://forms.gle/soYJM9GCTNi8Xwnj6

O σύνδεσμος της διάλεξης θα σας σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώσετε στη φόρμα συμμετοχής. Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69