tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εθελοντική έκτακτη απόσπαση εκπαιδευτικών από υπηρεσίες και φορείς του Υπουργείου Παιδείας σε σχολικές μονάδες ζητά ο Τσαβδαρίδης

Τη δυνατότητα ενεργοποίησης Πρόσκλησης για ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ έκτακτη απόσπαση εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ του Υπουργείου Παιδείας ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ της περιοχής που αποσπάστηκαν, για την αντιμετώπιση προβλημάτων λόγω πανδημίας ζητά από την Υπουργό Παιδείας ο Αν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Με σχετική Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο κ. Τσαβδαρίδης τονίζει ότι η εν λόγω αξιοποίηση του εκπαιδευτικού μας δυναμικού σε μία εποχή υγειονομικής κρίσης μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην πλήρωση των κενών ακόμη και σε διαδικασίες τηλεκπαίδευσης, που αφήνει στην εκπαιδευτική διαδικασία η νόσηση αρκετών εκπαιδευτικών από τη νόσο COVID – 19.

Όπως υπογραμμίζει, μία τέτοια Πρόσκληση όχι μόνο θα λύσει τα χέρια όσων αποσπασμένων σε φορείς και υπηρεσίες του Υπουργείου λειτουργών της εκπαίδευσης νιώθουν την ανάγκη να συστρατευθούν στον αγώνα και να βοηθήσουν την εκπαιδευτική διαδικασία ΜΕΣΑ από τις σχολικές μονάδες αλλά επιπροσθέτως δεν θα επιφέρει πλήγμα στη υφιστάμενη λειτουργία των εν λόγω υπηρεσιών και φορέων.

Καθώς οι δημόσιες υπηρεσίες, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών λειτουργούν με το 50% του προσωπικού και όπως αποδεικνύει η καθημερινότητα δεν έχουν καταστεί δυσλειτουργικές, επομένως η διάθεση μέρους του προσωπικού τους στην εκπαίδευση δεν θα αποτελέσει βαρύτατο πλήγμα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69