tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διαδικτυακά φέτος το 4ο Συμβούλιο Παίδων στον δήμο Βέροιας

Παρά τις ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε και με τα σχολεία σε αναστολή λειτουργίας θα διοργανωθεί διαδικτυακά το 4ο Συμβούλιο Παίδων.

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 9.00΄π.μ. θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συνεδρίαση του «4ου Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων Δήμου Βέροιας», μέσω της πλατφόρμας Cisco webex, όπου οι μαθητές/τριες θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους. Η παρουσίαση θα γίνει είτε ατομικά, εφόσον πρόκειται για ατομική εργασία, είτε από έναν εκπρόσωπο της ομάδας της τάξης στην περίπτωση που η πρόταση είναι ομαδική.

Πρόεδρος στη Σύνοδο της Ολομέλειας θα  είναι πρόσωπο εγνωσμένης φήμης.  Συντονιστής της διαδικασίας θα είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Στα εικονικά έδρανα του προεδρείου παρίστανται ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Βοργιαζίδης Κων/νος, η Αντιδήμαρχος παιδείας κ. Τζήμα Συρμούλα, ο Δ/ντής Α/θμιας Εκπ/σης Π.Ε.Ημαθίας κ. Πυρινός Δημήτριος, ο Οργανωτικός Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου κ. Νικόλαος Γραίκος, ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου κ. Γεώργιος Μακαρατζής, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κ. Αικατερίνη Παπαγεωργίου, ο Συντονιστής Εκπαίδευσης για την Αειφορία κ. Χαρίσης Αθανάσιος και ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λιλιόπουλος Χρήστος για την τήρηση των πρακτικών.

Στο τέλος, οι Παίδες - Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να συζητήσουν, να τοποθετηθούν αναφορικά με τις εισηγήσεις των μελών της συνεδρίασης. Επίσης, μαθητές/τριες των σχολείων που συμμετέχουν και παρακολουθούν τη συνεδρίαση διαδικτυακά, μπορούν να κάνουν τις δικές τους τοποθετήσεις και παρεμβάσεις. Η φάση αυτή δεν είναι τόσο διαδικασία προσομοίωσης του Δημοτικού Συμβουλίου στο σύνολό της ως θεσμού, ως κεντρικού οργάνου και ως συστήματος λειτουργιών του Δήμου, αλλά ως άσκηση εκπαίδευσης της πολιτικής σκέψης και του πολιτικού λόγου του μαθητή «Δημοτικού Συμβούλου» στο πλαίσιο της οργανωμένης στην ολομέλεια  συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου των Παίδων.

Με ευθύνη του Δήμου θα κρατηθούν τα Πρακτικά  της Ολομέλειας της Συνεδρίασης 2020 του «4ου Δημοτικού Συμβουλίου των Παίδων»  Βέροιας σε ηλεκτρονική μορφή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69