tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προς «λουκέτο» και τα δημοτικά σχολεία της χώρας

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη χώρα εξαιτίας της πορείας της πανδημίας του κοροναϊού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η τεράστια διασπορά των κρουσμάτων και τα αρνητικά ρεκόρ σε κρούσματα, θανάτους και διασωληνωμένους, οδηγούν την κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγους σε αναθεώρησή της αρχικής τους απόφασης για τα δημοτικά σχολεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τα γυμνάσια και τα λύκεια τα οποία λειτουργούν υπό το καθεστώς της τηλεκπαίδευσης, «λουκέτο» θα μπει και στα δημοτικά σχολεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, πιθανότατα να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις ακόμη και εντός της ημέρας καθώς ο ιός φαίνεται πως είναι πλέον ανεξέλεγκτος σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι λοιμωξιολόγοι έχουν προχωρήσει σε εισηγήσεις προς την κυβέρνηση για να μπει «λουκέτο» και στα δημοτικά σχολεία, προκειμένου να περιοριστεί η κινητικότητα του κόσμου.

Το είχε προαναγγείλει ο Πέτσας

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν και τα δημοτικά σχολεία προκειμένου να περιοριστεί ακόμα περισσότερο η κινητικότητα και να ανασχεθεί το δεύτερο κύμα της πανδημίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας ρωτήθηκε για το τι θα γίνει με τα δημοτικά και αν θα κλείσουν απάντησε πως αν χρειαστεί η κυβέρνηση θα το κάνει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης χτες ξεκαθάρισε ότι ακόμα και για το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων θα γίνουν στοχευμένα έξυπνα τεστ από τα αποτελέσματα των οποίων θα κριθεί αν τελικά θα ανοίξουν και τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις 30 Νοεμβρίου.

Πηγή: www.in.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69