Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Ξεκίνησε η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αλεξάνδρειας

Από την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 ξεκίνησε η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Αλεξάνδρειας.

Τα μαθήματα διεξάγονται καθημερινά κατά τις απογευματινές ώρες, σε αίθουσες του πρώτου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας και ειδικά για αυτή την σχολική χρόνια θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα που απαιτούνται (διαδικτυακή διδασκαλία, ολιγομελή τμήματα, χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων). Τα μαθήματα αφορούν αποκλειστικά μαθητές Λυκείου (Γενικού και Επαγγελματικού) και υλοποιούνται από εθελοντές καθηγητές, οι οποίοι για έκτη συνεχή χρονιά συνεχίζουν να υποστηρίζουν την πρωτοβουλία του Δήμου μας αλλά και νέους, όπου για πρώτη φορά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Όσοι γονείς / κηδεμόνες επιθυμούν τη συμμετοχή των παιδιών τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, παρακαλούνται να προσέρχονται μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, καθημερινά και ώρες 8:00- 15:00, στο Κέντρο Κοινότητας που εδρεύει στην Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού, τηλ. επικοινωνίας 23330-53071.

Επίσης, καθημερινά γονείς και μαθητές μπορούν να ενημερώνονται για το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί, τις ώρες και τα μαθήματα που υλοποιούνται.

Εθελοντές καθηγητές μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Σημειώνεται πως είναι ιδιαίτερη η ανάγκη συνδρομής εθελοντών καθηγητών θετικών επιστημών (Φυσικών, Χημικών και Μαθηματικών) διότι παρατηρήθηκαν αυξημένες ανάγκες στα συγκεκριμένα μαθήματα.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69