tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σύλλογος δασκάλων και δήμαρχος Αλεξάνδρειας δεν συναντήθηκαν για ασήμαντη αφορμή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Ημαθίας ανακοίνωσε ότι ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας αρνήθηκε να δεχτεί συνάντηση με όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, (θα ενημερωνόταν για τα προβλήματα των σχολείων της περιοχής) μένοντας στον αριθμητικό περιορισμό στις συγκεντρώσεις, λόγω των έκτακτων μέτρων για την περίοδο της Πανδημίας και αντιπροτείνοντας συνάντηση με δυο εκπροσώπους του συλλόγου. Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

"Πρόθεση του Συλλόγου ήταν να ακούσει και τις θέσεις του Δημάρχου και να ενημερωθεί για τις ενέργειες στις οποίες αυτός έχει προβεί, για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των σχολείων.

Σε μια περίοδο, κατά την οποία, γεγονότα όπως η πανδημία, που παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, τα κρούσματα που πληθαίνουν, οι κίνδυνοι που αυξάνονται στα σχολεία μας και την εκπαιδευτική μας καθημερινότητα, αποτελούν θέματα για τα οποία ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας θα έπρεπε να λάβει γνώση από το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ημαθίας, η συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ήταν επιβεβλημένη.

Θα μπορούσε δε, να πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου που διαθέτει ο Δήμος, με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας και με την ελάχιστη εκπροσώπηση του Δ.Σ. (ένας από κάθε Παράταξη).

Δυστυχώς, ο Δήμαρχος επέμεινε στην παρουσία δύο μόνο εκπροσώπων του Δ.Σ., γεγονός που θ’ απέκλειε την ισότιμη συμμετοχή όλων των παρατάξεων στη συνάντηση κι έτσι η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69