tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων στην Ισπανική και Ρωσική γλώσσα

Ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων στην Ισπανική και Ρωσική γλώσσα ! ! !

Κρατήστε μια θέση τώρα στα νέα τμήματα ενηλίκων!

ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Η γνώση των Ισπανικών είναι ένα δυνατό «χαρτί» για εργασία στην Ελλάδα ή σε Ισπανόφωνη χώρα και για σπουδές ή Erasmus στην Ισπανία.

Δεν αποτελεί  μόνο  τη δεύτερη γλώσσα διεθνούς επικοινωνίας, αλλά και την τρίτη που χρησιμοποιείται περισσότερο στο διαδίκτυο.

Τα Ισπανικά δεν είναι μόνο ένα εργαλείο επικοινωνίας με εκατομμύρια ανθρώπους αλλά και ένα εργαλείο απαραίτητο για να σου ανοίξει πόρτες σε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες!!

Τα ταχύρυθμα μαθήματα Ισπανικών για ενήλικες καλύπτουν σε λίγους μήνες όσους θέλουν να αποκτήσουν γρήγορα ικανότητες Βασικής Γνώσης Ισπανικών. Από το σημείο αυτό, ο σπουδαστής μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση πτυχίων έως και το επίπεδο C2.

Οι σπουδαστές, αν θέλουν, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση κάποιου από τα πτυχία DELE (Diploma de español como lengua extranjera) που διοργανώνονται έως και 4 φορές το χρόνο, ανάλογα με το επίπεδο, από το Ινστιτούτο Θερβάντες:

Οι εξετάσεις για τα πτυχία DELE A1 και Α2 πραγματοποιούνται κάθε Μάιο και Νοέμβριο.

Το πτυχίο DELE Β1 ("Inicial") διεξάγεται κάθε Απρίλιο, Μάιο, Ιούλιο και Νοέμβριο.

ΡΩΣΙΚΑ

Τα τμήματα απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να μάθουν Ρώσικα σε σύντομο χρονικό διάστημα, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με ένα σπάνιο εφόδιο!!!

Τα βιβλία και το σύγχρονο διδακτικό υλικό που χρησιμοποιούμε απευθύνονται στην καλύτερη κατανόηση & την ταχύτερη εκμάθηση των ρωσικών.

Τα μαθήματα ρωσικών περιλαμβάνουν την ανάπτυξη τόσο του γραπτού όσο και του προφορικού λόγου και της σωστής προφοράς της Ρωσικής γλώσσας.

Η διδασκαλία των Ρωσικών και των Ισπανικών γίνεται αποκλειστικά σε πολύ μικρά γκρουπ 2-5 ατόμων, έτσι ώστε ο σπουδαστής να μπορεί να συμμετέχει ενεργά και να διδάσκεται την Ρωσική και την Ισπανική γλώσσα υπό την μορφή ιδιαίτερων μαθημάτων στην προνομιακή τιμή ενός γκρουπ!!!

Τα μαθήματα θα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα, σε ημέρες και ώρες που θα καθοριστούν ανάλογα με τις ανάγκες των σπουδαστών μας. Προβλέπονται ειδικές τιμές για ομαδικές εγγραφές, φοιτητές και ανέργους. Στο κόστος του προγράμματος περιλαμβάνεται extra πακέτο σημειώσεων.

Ελάτε κι εσείς να γνωρίσετε μαζί μας τη Ισπανική και τη Ρώσικη γλώσσα!!

 my choice front

MY CHOICE Κέντρα Ξένων Γλωσσών
Τσέου Κρυσταλλία
Μητροπόλεως 41 │ Τηλ. 2331077555
Κίμωνος 7 (Προμηθέας) │ Τηλ. 2331074027
Βέροια
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69