tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διάκριση του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας σε πρόγραμμα Ε- TWinning

Στο πλαίσιο του μαθήματος της γερμανικής γλώσσας οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κ. Βουλιούβαση Ελένης, υλοποίησαν πρόγραμμα e-Twinning και πήραν μέρος στον 67ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό, που για φέτος είχε ως σύνθημά του «EUnited – Europa verbindet» (EUnited – Η Ευρώπη ενώνει).

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το σχολείο, βραβεύεται σε Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό. Το έργο των μαθητών με τίτλο «Baba Yaga meets Froschkönig» (H Baba Yaga – μάγισσα στα ρωσικά παραμύθια – συναντάει τον Πρίγκιπα Βάτραχο) απέσπασε και φέτος το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του.

Οι μαθητές συνεργάστηκαν με σχολεία από την Ουκρανία και τη Γερμανία και μαζί επιχείρησαν μια πολιτιστική προσέγγιση της Ευρώπης μέσα από τα παραμύθια, δίνοντας έμφαση στις ομοιότητες που υπάρχουν μεταξύ των χωρών. Παράλληλα κατάφεραν να συνδέσουν την παράδοση με την τεχνολογία καθώς χρησιμοποίησαν ήρωες κλασικών παραμυθιών για να γράψουν από κοινού μοντέρνα παραμύθια που διαδραματίζονται στη σημερινή εποχή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69