tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ημαθία: Υψηλά τα ποσοστά προσέλευσης μαθητών και εκπαιδευτικών σε δημοτικά και νηπιαγωγεία

Μετά από 3 μήνες περίπου "καραντίνας", οι μαθητές των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων επέστρεψαν σήμερα στις τάξεις τους. Τα παιδιά βρέθηκαν ξανά στο γνώριμό τους περιβάλλον και για τον επόμενο μήνα θα επανέλθουν στα μαθήματά τους με στόχο να κλείσουν όσο πιο ομαλά γίνεται την φετινή χρονιά.

Στην Ημαθία η επιστροφή των μαθητών στις τάξεις έγινε με καλές συνθήκες. Το ποσοστό των μαθητών που προσήλθαν στις τάξεις έφτασε το 83%  ενώ οι απουσίες εκπαιδευτικών περιορίστηκαν στο 7%. "Το ποσοστό απουσιών των εκπαιδευτικών είναι διαχειρίσιμο. Κάναμε τις αναγκαίες μετακινήσεις και τα σχολεία μας λειτούργησαν κανονικά. Οι εφημερίες στις αυλές είναι αυξημένες λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό αλλά και σε αυτό το θέμα είμαστε καλυμμένοι" δήλωσε στον "Πληροφοριοδότη" ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Διονύσης Διαμαντόπουλος. 

Αναφορικά με τα προβλήματα που υπήρξαν την πρώτη ημέρα, ο κ. Διαμαντόπουλος σημείωσε ότι από τα 160 σχολεία του νομού (73 δημοτικά και 90 νηπιαγωγεία) μόνο σε 3 υπήρξε θέμα με τις καθαρίστριες (επειδή ήταν μεγάλες μονάδες και δεν πρόλαβαν οι εργαζόμενες) αλλά σε συνεργασία με τους δήμους θα ξεπεραστεί. "Η επανεκκίνηση έγινε με καλές συνθήκες. Τα ποσοστά συμμετοχής ήταν μεγάλα. Τηρούμε τα μέτρα για τον κορονοϊό κι έχουμε τα υλικά που χρειάζονται" πρόσθεσε ο κ. Διαμαντόπουλος.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69