tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δύο ξεχωριστές γιορτούλες στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας

Xristoygenna-Ekpaideytiria1

Με δύο ξεχωριστές γιορτούλες αποχαιρέτησαν το 2014 ο Παιδικός Σταθμός, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό σχολείο και το Γυμνάσιο-Λύκειο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας, «Ι. Σαφαρίκας-Ι. Μπαρμπαρούσης».

Δάσκαλοι και καθηγητές συνεργάστηκαν με τους μαθητές και με πολύ μεράκι κατάφεραν να παρουσιάσουν θεατρικές παραστάσεις, οι οποίες είχαν ως στόχο να βοηθήσουν το κοινό να διασκεδάσει, να γελάσει, αλλά και να συγκινηθεί.

Στο Δημοτικό των Ι.Ε.Β., η κάθε τάξη -ξεκινώντας από τον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο και φτάνοντας μέχρι την ΣΤ' Δημοτικού- παρουσίασε το δικό της σκετσάκι, ενώ οι θεατές -γονείς, παππούδες και φίλοι των παιδιών- είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και τη χορωδία του σχολείου, η οποία τραγούδησε ελληνικά αλλά και ξένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Εντύπωση προκάλεσαν τα σκηνικά και τα κουστούμια που κατασκεύασαν οι δάσκαλοι του σχολείου, καθώς και οι ερμηνείες των μαθητών, ένδειξη ότι πρώτα απ' όλους αυτοί οι ίδιοι χάρηκαν την αποχαιρετιστήρια γιορτή τους.

Xristoygenna-Ekpaideytiria2

Στο Γυμνάσιο-Λύκειο των Ι.Ε.Β., γονείς και μαθητές παρακολούθησαν την παράσταση «Χριστούγεννα στο Παρά Πέντε», με στιγμιότυπα από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Παρά Πέντε». Το κοινό δε σταμάτησε να γελάει με το μοναδικό παίξιμο των συντελεστών του θεατρικού, οι οποίοι δε δίστασαν να αλλάξουν ρόλους και να προσθέσουν τη δικιά τους μοναδική πινελιά στο χαρακτήρα που ενσάρκωναν.

Ήταν δύο χαρούμενες και ξέγνοιαστες μέρες στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας, οι οποίες επισφράγισαν τη δημιουργική χρονιά που διανύσαμε ως καθηγητές και μαθητές. Χρησιμοποιώντας τη φράση με την οποία έκλεισε η αυλαία στη γιορτή του Γυμνασίου-Λυκείου, σας ευχόμαστε το 2015 να σας χαρίσει ό,τι σας στέρησε το 2014. Υγεία, ειρήνη, και αγάπη και όλα τα άλλα έρχονται.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69