tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διδακτική επίσκεψη του 8ου Νηπιαγωγείου Νάουσας στο Γιαννακοχώρι

Διδακτική επίσκεψη στο Γιαννακοχώρι πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου από το 8ο Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Νάουσας, στο πλαίσιο εκπονούμενου προγράμματος συμπερίληψης. Τα παιδιά των δύο σχολικών μονάδων επισκέφθηκαν το  Νηπιαγωγείο Γιαννακοχωρίου, τη βιβλιοθήκη «Ηλίας Τσέχος» και  το ιστορικό μοναστήρι του Τιμίου Προδρόμου.

Στο Νηπιαγωγείο Γιαννακοχωρίου η Προϊσταμένη κ. Ρούλα Τουμανίδου και οι μαθητές επιφύλαξαν στα δύο σχολεία θερμή υποδοχή,  ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος κ. Θεόδωρος Θεοδοσιάδης και οι μητέρες του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων πρόσφεραν πλούσια εδέσματα.

Στη βιβλιοθήκη «Ηλίας Τσέχος»,  υποδέχτηκε τους μαθητές  με χαρά ο ίδιος ο ποιητής,  τους γνώρισε τον υπέροχο  κόσμο των βιβλίων και της ποίησης, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους και υποσχέθηκε να συνεργαστεί μαζί τους σ’ ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην ποίηση.

Στο μοναστήρι του Τιμίου Προδρόμου, που χρονολογείται προ του έτους 1785,  υποδέχτηκε τα παιδιά  με αγάπη η γερόντισσα Μεθοδία και η συνοδεία της,  προσφέροντάς τους ζεστή φιλοξενία και  ξεναγώντας τους στο καθολικό της Μονής.

Τους μικρούς μαθητές συνόδευσαν η προϊσταμένη του 8ου Νηπιαγωγείου κ. Λίνα Βαλσαμίδου και η προϊσταμένη του Ειδικού Νηπιαγωγείου κ. Ιωάννα Σουλούντση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69