tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το 4ο Νηπιαγωγείο Βέροιας σε Χριστουγεννιάτικη δράση του Αρχαιολογικού Μουσείου Βέροιας

4o nipia ver

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου το 4ο Νηπιαγωγείο Βέροιας, μετά από πρόσκληση, επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας και έδωσε Χριστουγεννιάτικο χρώμα με το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με φυσικά υλικά. Τα παιδιά συνοδεύτηκαν από τις Νηπιαγωγούς Μαρία Αυγέρη, Δήμητρα Ράλλη , Έλσα Μανωλοπούλου και από αρκετούς γονείς.

Η εμπειρία των παιδιών αλλά και των γονέων ήταν μοναδική. Όλοι μαζί πήραν μέρος σε μία διαδικασία συνεργασίας για φτιάξουν τα στολίδια του δέντρου. Λεμονόκουπες, πολύχρωμες χάντρες, κλωστές και φωσφορίζουσα χρώματα ήταν τα υλικά που δουλεύτηκαν από μικρούς και μεγάλους πάνω σε πάγκους.

Η Ειρεσιώνη της αρχαίας Ελλάδας και ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου συναντήθηκαν σ΄έναν χώρο, όπως είναι το αρχαιολογικό μουσείο, που δένει το παρελθόν με το παρόν, και δίνει το στίγμα της συνέχειας του ελληνικού πολιτισμού. Η οργάνωση της δράσης από την πλευρά του αρχαιολογικού μουσείου, όπως και η φιλοξενία ήταν άριστες και τους ευχαριστούμε γι' αυτό. Τα παιδιά στόλισαν το δέντρο και γεύτηκαν καραμελίτσες. Έβαλαν την υπογραφή τους και επέστρεψαν στο Νηπιαγωγείο γεμάτα με καινούργιες εμπειρίες. Και του χρόνου..

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69