tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χριστουγεννιάτικες παιδικές δραστηριότητες στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας!

vivliothiki isogeio

Αγαπημένες γιορτινές ιστορίες, καρτ-ποστάλ, πηλοκατασκευές, παιδικά βιβλία, φανταστικά ταξίδια, κινηματογράφος, ρομποτική... Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας. Εγγραφές από Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014.

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, 4.00-4.45 το απόγευμα
Γιορτινές καρτούλες! Ανάγνωση ιστοριών. Φέρτε από το σπίτι ή διαλέξτε από τη Βιβλιοθήκη μας την αγαπημένη σας γιορτινή ιστοριούλα και ελάτε μαζί με το παιδάκι σας να γίνουμε μια παρέα που θα τις διαβάσουμε. Στο τέλος θα δημιουργήσουμε καρτούλες με τους ήρωές μας. Με την Κατερίνα Αναστασίου. Για παιδιά 1,5-2,5 ετών και τους συνοδούς τους. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, 5.00-5.45 το απόγευμα
Γιορτινές καρτούλες! Ανάγνωση ιστοριών. Φέρτε από το σπίτι ή διαλέξτε από τη Βιβλιοθήκη μας την αγαπημένη σας γιορτινή ιστοριούλα και ελάτε μαζί με το παιδάκι σας να γίνουμε μια παρέα που θα τις διαβάσουμε. Στο τέλος θα δημιουργήσουμε καρτούλες με τους ήρωές μας. Με την Κατερίνα Αναστασίου. Για παιδιά 3-4 ετών και τους συνοδούς τους. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, 10.00-10.30, 10.30-11.00 και 11.00-11.30 το πρωί
Χριστουγεννιάτικες πηλοκατασκευές... Ελάτε να κάνουμε παρέα χριστουγεννιάτικες κατασκευές από πηλό, για να στολίσετε το σπίτι σας ή να τις κάνετε δώρο. Στην συνέχεια βάφουμε χριστουγεννιάτικα το πρόσωπο μας (face painting). Για παιδιά 4-12 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, 10.00-11.00 το πρωί
Γιορτινές καρτ-ποστάλ... Μέσω των καρτ-ποστάλ περασμένων εποχών τα παιδιά γνωρίζουν το παρελθόν, την αισθητική του, τις συνήθειες, τα ήθη και έθιμα των ανθρώπων. Φτιάχνουμε τις δικές μας φανταστικές ιστορίες έχοντας ως οπτικό ερέθισμα τις καρτ-ποστάλ. Στο τέλος κόβουμε και κολλάμε τις ιστορίες μας. Με την Κατερίνα Αναστασίου. Για παιδιά 5-10 ετών. Με προεγγραφή. Στο 2ο όροφο της Βιβλιοθήκης.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, 12.00 το πρωί
Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία. Παρουσίαση βιβλίου για παιδιά. Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου της κ. Μαρίας Καριωτάκη «Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίτανος. «Η κυρία Σιντορέ, μια δασκάλα αλλιώτικη απ" τις άλλες, ήρθε με όπλο μια κιθάρα για να καταπολεμήσει την ανορθογραφία αλλά και τη μαθητική ανία»! Διαβάστε τις ιστορίες, ακούστε τα τραγούδια, παίξτε τα παιχνίδια αυτού του βιβλίου για να μάθετε διασκεδάζοντας και να διασκεδάσετε μαθαίνοντας. Ένα βιβλίο για παιδιά του δημοτικού που είτε έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τους κανόνες της ορθογραφίας είτε χρειάζονται έναν εναλλακτικό τρόπο για να τους μάθουν.
Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε και να ακούσουμε τις ιστορίες από την ίδια τη συγγραφέα. Ελεύθερη Συμμετοχή. Στο 2ο όροφο της Βιβλιοθήκης.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, 4.30-5.30 το απόγευμα
Το Αγιοβασιλάκι... Ένας μικρούλης που ζει κοντά στον Αϊ-Βασίλη, αποφασίζει να πάρει κρυφά τη θέση του, για να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά. Τάρανδοι αστυφύλακες, ξωτικά, καμινάδες, έλκηθρα, κόκκινα σκουφάκια, όλα γίνονται άνω-κάτω από τις σκανδαλιές του. Μέχρι που η γη σταματάει να γυρίζει. Και τότε κατεβαίνουν από τον ουρανό οι άγγελοι... Μια ιστορία της Ρένα Ρώσση-Ζαϊρη για το Αγιοβασιλάκη και τις σκανδαλιές του. Για παιδιά 6-10 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου, 11.30-13.00 το πρωί
Πρωτοχρονιάτικοι ήχοι!!! Φαντάστηκες ποτέ τι θα έβλεπες και θα άκουγες αν ήσουν κι εσύ παρέα με τους ταράνδους στο έλκηθρο του Αϊ Βασίλη; Έλα να μοιραστούμε τους ήχους που θα άκουγες στο ταξίδι σου προς τη γη! Με την Αθηνά Μοτσιοπούλου. Για παιδιά 4,5-6 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου, 4.30-5.30 το απόγευμα
Ζητούνται τάρανδοι για τον Αϊ- Βασίλη. Μέσα από τις σελίδες του παραμυθιού της Αθηνάς Γκότση, ελάτε να γνωρίσουμε την ιστορία του Έκτορα, ενός μικρού, γενναίου τάρανδου που είναι έτοιμος να δεχτεί την πρόσκληση του Αϊ- Βασίλη... Για παιδιά 6-10 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου, 11.00 το πρωί
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
«Ψυχρά κι ανάποδα» (διάρκεια 109′). Μεταγλωττισμένο στα ελληνικά. Η νεαρή Άννα έχει καταραστεί από την αποξενωμένη της αδελφή με την παγωμένη καρδιά, τη βασίλισσα του Χιονιού. Η μόνη ελπίδα για την Άννα είναι να επιβιώσει από ένα απίθανο κι επικίνδυνο ταξίδι μέσα στους απέραντους πάγους, παρέα με τον Κριστόφ, έναν λάτρη της περιπέτειας, το ελάφι του κι έναν χιονάνθρωπο. Για να λιώσει την παγωμένη καρδιά, η Άννα και η παρέα της πρέπει να δώσουν μάχη με τον χρόνο και μια στρατιά από παγωμένους πολεμιστές. Με Ελεύθερη Είσοδο. Για παιδιά όλων των ηλικιών. Από τη Συλλογή της Αμερικανικής Γωνιάς.​ Στο 2ο όροφο της Βιβλιοθήκης,

Club Ρομποτικής
Εγγραφές από Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014
Club Ρομποτικής LEGO MindStorms EV3 (5 συναντήσεις).
Για παιδιά και νέους από 12 έως 21 ετών.
Με προεγγραφή στο http://robotics.libver.gr
Με τον Γιώργο Μπίκα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014, 11:00-14:00 το πρωί
Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014, 11:00-14:00 το πρωί
Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014, 11:00-14:00 το πρωί
Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015, 11:00-14:00 το πρωί
Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015, 11:00-14:00 το πρωί

Έλα να γνωρίσουμε μαζί το ανανεωμένο Club ρομποτικής που έχει τα νέα Lego MindStorms EV3. Κάντε εγγραφή στο Club Ρομποτικής στη διεύθυνση http://robotics.libver.gr . Μια online κοινότητα για τα μέλη του club. Όλα τα παιδιά που θέλουν να γίνουν μέλη του club θα πρέπει να εγγραφούν στην ιστοσελίδα. Μέσα από εκεί θα λαμβάνουν οδηγίες προετοιμασίας αλλά και ενημερώσεις.
Οι εγγραφές για τα εργαστήρια του club θα γίνουν μόνο online μέσα από την ιστοσελίδα του club ξεκινώντας από Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης.
Όσοι δεν ενημερώνουν θα μας φέρουν στη δύσκολη θέση να ακυρώσουμε τη συμμετοχή τους τον επόμενο μήνα.
Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος.
Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας, Έλλης 8 ή στο τηλ. 2331024494

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69