tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στον Ζαμπέτα από το ΚΕΜΑΕΔ (φωτογραφίες, βίντεο)

Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Γιώργο Ζαμπέτα διοργάνωσε το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες (ΚΕΜΑΕΔ), με τη συμμετοχή του Β’ Βρεφονηπιακού Σταθμού Βέροιας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο Μπάσκετ στα Εβραϊκά Μνήματα, παρουσία πλήθος κόσμου, που απόλαυσε το πρόγραμμα που παρουσίασαν μικρά και μεγάλα παιδιά.

Υπό την καθοδήγηση της μουσικού Ελένης Αναγνώστου, τα παιδιά τραγούδησαν και χόρεψαν αγαπημένα τραγούδια του Ζαμπέτα, όπως Χίλια περιστέρια, Ο πιο καλός ο μαθητής, Είμαι φίνο φανταράκι, Πατέρα κάτσε φρόνιμα, Μάλιστα κύριε, Σήκω χόρεψε συρτάκι κ.α.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύσης Διαμαντόπουλος, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, η διευθύντρια των  Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών Δήμου Βέροιας Αθανασία Γιαμουστάρη, η υποψήφια βουλευτής ΝΔ Νίκη Καρατζιούλα, ο εντεταλμένος του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Νίκος Τσιούντας κ.α.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69