Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Μαθήματα βρεφικού μασάζ στον Α' Παιδικό Δήμου Νάουσας

Το “ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Δ. ΝΑΟΥΣΑΣ” σε συνεργασία με την κ. Θωμαή Μαγγανάρη, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια του Διεθνούς Οργανισμού Βρεφικού Μασάζ, διοργάνωσε έναν πρωτοποριακό και καινοτόμο κύκλο μαθημάτων βρεφικού μασάζ, που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Α΄ Παιδικού Σταθμού Νάουσας.

Το πρόγραμμα απευθυνόταν σε γονείς βρεφών έως 12 μηνών και περιλάμβανε 5 εβδομαδιαίες συναντήσεις που ολοκληρώνουν τη θεωρία και την πρακτική της τέχνης του βρεφικού μασάζ.

Τα οφέλη του βρεφικού μασάζ αποδεικνύονται τόσο από σύγχρονες έρευνες όσο και από μαρτυρίες των ίδιων των γονέων. Είναι θεραπευτικό και μια εξαιρετική μέθοδος πρόληψης για την υγεία και την ευημερία των μωρών.

Με το βρεφικό μασάζ βοηθάμε το μωρό να εκπληρώσει στο μέγιστο τις φυσικές του δυνατότητες, επιδρώντας στους μύες, τις αρθρώσεις, το νευρικό και το ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς επίσης και στην ψυχοσυναισθηματική του ανάπτυξη μέσα από το τρυφερό άγγιγμα, την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 14 νέοι γονείς της πόλης μας και επειδή υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, το πρόγραμμα θα επαναληφθεί σύντομα.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69