tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Γυμνάσια Επισκοπής, Ειρηνούπολης

mavridoy episkopi

Με πολλή αγάπη και ζεστασιά υποδέχτηκαν τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα Αναστασία Μαυρίδου οι μαθητές, οι γονείς, η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Επισκοπής, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου.

Η κα Μαυρίδου απένειμε το έπαθλο για το νικητή του ενδοσχολικού διαγωνισμού που έγινε με θέμα ένα τραγούδι για το ρήμα etre στο μάθημα των γαλλικών. Σκοπός του διαγωνισμού ήταν να βρεθεί ένας εύκολος και ευχάριστος τρόπος εκμάθησης του ρήματος.

Η Διευθύντρια εντυπωσιάστηκε από την ευρηματική και πετυχημένη προσπάθεια των παιδιών που με οδηγό την καθηγήτρια τους, κα Κυριακίδου Άννα και τη Διευθύντρια του Γυμνασίου, κα Καρβουνίδου Μάρθα κατάφεραν να καλλιεργήσουν το αγωνιστικό πνεύμα, το στοιχείο της άμιλλας και να προβάλλουν την εκπαιδευτική διαδικασία μέσα από ένα παιχνίδι.

Μετά την εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Νάουσας σε θέματα Παιδείας, κος Δάγκας Στέλιος και ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του σχολείου και συνάντηση με το εκπαιδευτικό προσωπικό τόσο στο Γυμνάσιο της Επισκοπής αλλά και στο Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Ειρηνούπολης.

Στις συναντήσεις συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία των σχολείων αλλά και των εκπαιδευτικών.

Η Διευθύντρια αφού συνεγχάρη τους εκπαιδευτικούς και των δύο σχολείων για το συνεχή τους αγώνα στην εκπαιδευτική διαδικασία δήλωσε αρωγός και συμπαραστάτης τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69