tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Για κινητοποίηση ετοιμάζεται ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου

Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας ανακοινώνει, σχετικά με το πρόβλημα της μεταφοράς Μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας και στα άλλα σχολεία του Νομού, ότι από τη σύσκεψη της 21/9/18 που έγινε στο γραφείο του κ. αντιπεριφερειάρχη με τη συμμετοχή των βουλευτών, των μεταφορέων και των υπηρεσιακών παραγόντων της περιφέρειας, προέκυψαν μεν χρήσιμα συμπεράσματα ως προς τον τρόπο επίλυσης και θα υπάρχουν πλέον συντονισμένες ενέργειες για την επίλυση του ζητήματος, αλλά από ότι πιθανολογούμε η λύση θα αργήσει τουλάχιστον 15 μέρες και ενώ παράλληλα καμία πρόνοια δεν λαμβάνεται για προσωρινή λύση της μεταφοράς των μαθητών του σχολείου μας από τη Δευτέρα και για τις επόμενες εβδομάδες.

Δηλαδή πάλι καλούμαστε οι γονείς να μαλώσουμε με τα αφεντικά μας ή τους πελάτες μας ή τις οικογένειές μας, κινδυνεύοντας να χάσουμε τις δουλειές μας, να χάνουμε τα πρωΐνά μας και τα μεσημέρια μας σε βάρος των οικογενειών, της εργασίας και των οικονομικών μας υποβαλλόμενοι σε πρόσθετες δαπάνες για μεταφορές 20 – 30 χιλιομέτρων με επιστροφή καθημερινά και οι οικογένειές μας επωμίζονται ένα πρόβλημα που δεν θα έπρεπε να είναι δικό μας !

Εύλογο είναι πλέον το ερώτημα πόσες εβδομάδες επιτέλους θα κρατήσει αυτή η κοροϊδία στις πλάτες μας. Δεν το ανεχόμαστε την ημέρα του αγιασμού στα σχολεία να ξεκινάει ο διάλογος για την επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος που το γνώριζαν επί μήνες οι κ.κ. αρμόδιοι (πχ ότι χρειάζονταν νομοθετική ρύθμιση) και να καταφέρνουν να κάνουν σύσκεψη για να συντονιστούν και να το διαπιστώσουν από κοινού 10 μέρες μετά !

Την εβδομάδα που ακολουθεί συγκαλούμε Γενική Συνέλευση στην οποία θα υπάρχει πρόταση για κινητοποιήσεις μεταξύ των οποίων κλείσιμο του σχολείου μέχρι την ημέρα επίλυσης του προβλήματος".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69