Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

proteas

Πενήντα χρόνια ζωής γιορτάζει ο παιδικός σταθμός Αγγελοχωρίου

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 έγινε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την νέα σχολ. χρονιά 2018-2019 στον αύλειο χώρο του Παιδικού Σταθμού Αγγελοχωρίου, ο οποίος γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του.

Η Προισταμένη του Σταθμού κ. Σεπιτάνου έκανε μία ιστορική αναδρομή απο το 1968 και τον Πρόεδρο κ. Ζερβοχωρίτη ο οποίος έβαλε τον θεμέλιο λίθο ως και σήμερα. Αναφέρθηκε σε όλους όσους συνεισέφεραν στην πορεία του.

Στον Αγιασμό παρευρέθηκε η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Μαλάκη, ο τέως Δήμαρχος Ειρηνούπολης κ.Μωυσίδης, ο Αντιδήμαρχος Νάουσας κ. Δάγγας, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π. κ. Παντζαρτζίδης, ο Πρόεδρος του Αγγελοχωρίου κ.Σπαθόπουλος, η Διευθύντρια του Ν.Π. κ. Μπατάνη, παλαιοί εργαζόμενοι, φίλοι και γονείς.

 

Μετά το πέρας του Αγιασμού μοιράστηκαν δωράκια με χειροποίητες πλαστελίνες στα παιδιά και ενημερωτικά φυλλάδια στους γονείς . Σε όλους τους παρευρισκόμενους δόθηκαν αναμνηστικά από την 50η Επέτειο ίδρυσης του Παιδικού Σταθμού. Γονείς και παιδιά απόλαυσαν ένα υγιεινό πρωινό γεύμα στην αυλή κάτω από τον λαμπερό φθινοπωρινό ήλιο στην αυλή του σχολείου τους.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

Ασφάλειες και Κτηματομεσιτικά  ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ Real Estate - Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας

kyriazis

sidiropoulos

studio 69