tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Φιλίππειο Γυμνάσιο

Μέσα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η επίσκεψη της διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αναστασίας Μαυρίδου στο 1ο Γυμνάσιο Βέροιας «Φιλίππειο», με την ευκαιρία του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Τη διευθύντρια υποδέχτηκαν ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Νικηφόρος Κατράνας, οι υποδιευθυντές Πέτρος Λίλιας και Εμμανουήλ Πανταζής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές με ιδιαίτερη χαρά.

 

Η κ. Μαυρίδου απένειμε τα αριστεία προόδου στους αριστεύσαντες μαθητές του σχολείου και στη συνέχεια αναφέρθηκε μέσα από τον λόγο της, στον ηρωικό αγώνα του ελληνικού λαού εναντίον του φασιστικού ναζιστικού άξονα και στη σημασία που έχει η 28η Οκτωβρίου 1940  για την ένδοξη ιστορία μας.

 «… Ένας ολόκληρος κόσμος ανοίγεται μπροστά σας, κατακτήστε τον ειρηνικά, κατακτήστε τον πνευματικά», είπε με βαθιά συγκίνηση στους μαθητές και συνέχισε: «Δημιουργήστε μαζί με τους νέους όλου του κόσμου ειρηνικά επιτεύγματα που θα σας κάνουν υπερήφανους…»

Η διευθύντρια αφού παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του σχολείου, συνεχάρη τις υπεύθυνες  εκπαιδευτικούς για την άρτια διοργάνωση της γιορτής και τους μαθητές για την ενθουσιώδη συμμετοχή τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69