tsakiridis

pieria animation

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα ειδικά προγράμματα Αγγλικών για ενήλικες στο Σ. Καλογραία Βέροιας

Κάντε την εγγραφή σας  στα νέα τμήματα Οκτωβρίου και κερδίστε πραγματικές εκπτώσεις στα δίδακτρα και 50% έκπτωση στην εκμάθηση της 2ης Ξένης Γλώσσας!! Επίσης κερδίστε επιπλέον έκπτωση για ταυτόχρονες εγγραφές!!

Μάθε Αγγλικά γρήγορα, και προετοιμάσου για οποιαδήποτε πιστοποίηση ( LOWER, ADVANCED, PROFICIENCY, ESB, TOEIC, IELTS, GRE, GMAT, CITY&GUILDS, EDEXCEL, TIE… ) αποτελεσματικά και οικονομικά με εγγυημένη επιτυχία στις εξετάσεις με την πρώτα φορά!!!

Τα αγγλικά είναι σήμερα η πιο διαδεδομένη γλώσσα στο κόσμο! Η εκμάθηση Αγγλικών σε εξειδικευμένα τμήματα ενηλίκων είναι πλέον επιβεβλημένη, τόσο στη δημιουργία ενός πλήρους βιογραφικού όσο και στη μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία. Στον ιδιωτικό τομέα, η γνώση της Αγγλικής γλώσσας είναι πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρεση αλλά και τη διατήρηση μίας θέσης εργασίας καθώς και για την μισθολογική και ιεραρχική εξέλιξη. Το ίδιο ισχύει και στον δημόσιο τομέα, όπου σε όλους τους διαγωνισμούς που διοργανώνει το ΑΣΕΠ η κατοχή πιστοποίησης Αγγλικών σε πολύ καλό επίπεδο ή άριστο είναι απαραίτητο προσόν!!

Τα προγράμματά σπουδών, στην αγγλική γλώσσα, του  Κέντρου Ξένων Γλωσσών Σ. Καλογραία Βέροιας αναφέρονται, σε ενήλικες σπουδαστές, φοιτητές, εργαζομένους και επαγγελματίες που στοχεύουν στην άμεση απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων, επομένως, στην ταχεία εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας!!!

Το Σ. Καλογραία Βέροιας , με ειδίκευση στην απόκτηση Proficiency παρέχει ειδικά προγράμματα για την απόκτηση του πτυχίου σε 8 μήνες από επίπεδο B2 (Lower) ή ακόμη λιγότερο αν ήδη έχετε κάνει μέρος της προετοιμασίας!

Επίσης, ανάλογα το επίπεδο των Αγγλικών του σπουδαστή, στο Σ. Καλογραία Βέροιας θα βρείτε ειδικά προγράμματα προετοιμασίας 3 ΜΗΝΩΝ για πιστοποίηση Lower, Proficiency κ.α. και με εγγυημένη επιτυχία με την πρώτη φορά!!!

Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε μεταπτυχιακό άμεσα και χρειάζεστε κάποια συγκεκριμένη πιστοποίηση, την οποία σας ζητά το Πανεπιστήμιο;;; Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σ. Καλογραία Βέροιαςθα βρείτε ειδικά τμήματα προετοιμασίας 2 ΜΗΝΩΝ για απόκτηση πιστοποίησης IELTS, TOEFL, GMAT, GRE κ.α…

Η διδασκαλία των Αγγλικών γίνεται αποκλειστικά σε πολύ μικρά γκρουπ 2-5 ατόμων, έτσι ώστε ο σπουδαστής να μπορεί να συμμετέχει ενεργά και ναδιδάσκεται την Αγγλική γλώσσα υπό την μορφή ιδιαίτερων μαθημάτων στηνπρονομιακή τιμή ενός γκρουπ! ! !

Με την επιλογή του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Σ. Καλογραία στη Βέροια βρίσκεσαι στο περιβάλλον που σου ταιριάζει, σε ώρες που επιλέγεις εσύ και σε προγράμματα που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις κάθε επιπέδου και κάθε στόχου!

 

Τα προνόμιά μας:

 • Εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών!
 • Αγγλικά τμήματα ενηλίκων πραγματικά ολιγομελή (2-5 ατόμων)!
 • Υπεύθυνοι σπουδών πάντα δίπλα στους σπουδαστές για ότι χρειαστούν!
 • Έμπειροι και καταρτισμένοι καθηγητές, γνώστες των πιστοποιήσεων!
 • Διακανονισμός διδάκτρων ευέλικτος και ειδικές τιμές για ανέργους, φοιτητές και για εγγραφές δύο ή περισσότερων ατόμων.

 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!

 • Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που…
 • Ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα πτυχίο ξένων γλωσσών
 • Να πάρουν πιστοποίηση επάρκειας μιας ξένης γλώσσας
 • Χρειάζονται την ξένη γλώσσα ώστε να συνεχίσουν για πτυχιακές ή και μεταπτυχιακές σπουδές
 • Χρειάζονται την ξένη γλώσσα στην προσωπική τους ζωή
 • Την χρειάζονται για τις συναλλαγές στη δουλειά τους
 • Για να λάβουν μέρος και να πετύχουν σε διαγωνισμούς / προκηρύξεις, ΑΣΕΠ / δημόσιο
 • Για να βρουν μια καλύτερη δουλειά
 • Για να πάρουν προαγωγή
 • Για να μπορέσουν να εξασκήσουν την διδασκαλία μιας ξένης γλώσσας

 

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ “Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ”
ΤΣΕΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 41, ΒΕΡΟΙΑ
ΤΗΛ.: 2331077555
EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92039-voucher-1-3

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69