tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Μαθηματική Εταιρεία βράβευσε τους μαθητές που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς

Την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας, οι οποίοι διακρίθηκαν στον 8ο Πανελλήνιο και στον 2ο Ημαθιώτικο Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά».

Στο κατάμεστο θέατρο παραβρέθηκαν και βράβευσαν τους μαθητές ο βουλευτής Ημαθίας κ. Κώστας Γιοβαννόπουλος, ο δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Νάουσας κ. Γιώργος Ηλίας και Μαρία Καρυδά, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και πολλοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

"Το παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει τους 1760 μαθητές που συμμετείχαν στον 8ο Πανελλήνιο  Μαθηματικό Διαγωνισμό και ιδιαίτερα τους 454 μαθητές που διακρίθηκαν σ’ αυτόν. Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι 97 μαθητές που συνέχισαν στην επόμενη φάση και διακρίθηκαν στον 2ο Ημαθιώτικο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» αναφέρει η ΕΜΕ.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην πετυχημένη διοργάνωση των διαγωνισμών και τον Δήμο Νάουσας που φιλοξένησε την εκδήλωση. Επίσης ενημέρωσε τους παρισταμένους για τις επόμενες μεγάλες δράσεις του Παραρτήματος, όπως το 8ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο στον Άγιο Νικόλαο και τη διοργάνωση του 31ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μαθηματικής Παιδείας το Νοέμβριο στη Βέροια.

"Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους τους μαθητές και ευχόμαστε την ολική συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων της Ημαθίας στις δράσεις της Ε.Μ.Ε. Περιμένουμε τους μαθητές που αγαπούν τα μαθηματικά στο 8ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο, που διοργανώνουμε στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας από 4 ως 9 Αυγούστου 2014" καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΜΕ .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69