tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρέμβαση Βεσυρόπουλου για την μεταφορά των μαθητών

vesiropoulos leontaridis papas

Συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Θεόφιλο Λεονταρίδη πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τη μεταφορά μαθητών για τις Περιφέρειες, οι οποίες δεν έχουν συνάψει σύμβαση μεταφοράς ενώ τα δρομολόγια ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (11/9/2014).

Η συνάντηση του κ. Βεσυρόπουλου με τον Υπουργό, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνιστικότητας και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θεοφάνη Παπά.

Ο αρμόδιος Υπουργός, δεσμεύτηκε ότι με τροπολογία που θα κατατεθεί το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα στο Σχέδιο Νόμου «Έλεγχος των οικονομικών των πολιτικών κομμάτων και των αιρετών αντιπροσώπων της Βουλής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», θα δοθεί οριστική λύση στο θέμα μεταξύ των αναδόχων - λεωφορειούχων και των Περιφερειών, καλύπτοντας έτσι τις δαπάνες μεταφοράς μαθητών που πραγματοποιούνται από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς χωρίς να έχει συναφθεί σύμβαση, μεταβατικά.

Μετά τη συνάντηση ο Βουλευτής Ημαθίας δήλωσε τα εξής:

«Το αμέσως επόμενο διάστημα κατατίθεται τροπολογία με την οποία δίνεται βιώσιμη και οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει με τη μεταφορά των μαθητών. Αυτή είναι η βούληση της Κυβέρνησης αλλά και η διαβεβαίωση του Αν. Υπουργού Εσωτερικών κ. Λεονταρίδη, στην επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε με τον Αντιπεροφερειάρχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παπά.

Με την συγκεκριμένη τροπολογία την οποία συζητήσαμε εκτενώς, ουσιαστικά δίνεται η δυνατότητα να καλυφθεί μεταβατικά το πρόβλημα της μη έγκαιρης σύναψης σύμβασης μεταφοράς μαθητών μεταξύ των αναδόχων και των Περιφερειών, από τη στιγμή μάλιστα που έχουν ξεκινήσει τα δρομολόγια για τη νέα σχολική χρονιά. Έτσι, οι λεωφορειούχοι που ξεκίνησαν να μεταφέρουν τα παιδιά στα σχολεία από την έναρξη του σχολικού έτους θα μπορέσουν να πληρωθούν κανονικά τα δεδουλευμένα τους αλλά και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στη μεταφορά των μαθητών στο μέλλον.

Η απρόσκοπτη πρόσβαση στη μάθηση, αποτελεί υποχρέωση όλων μας και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο η μεταφορά των μαθητών στη νέα σχολική χρονιά που μόλις ξεκίνησε».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69