tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιπλέον θέσεις για τις επιλαχούσες στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ

paidikos stathm

Βρέθηκε τελικά η λύση για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ με το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για την κάλυψη πρόσθετων θέσεων από τις επιλαχούσες μητέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε συνεννόηση με το υπουργείο Εσωτερικών και το υπουργείο Εργασίας θα διαθέσει επιπλέον 23 εκατ. ευρω ώστεν α μπουν τα παιδιά των μητέρων που κρίθηκαν επιλαχούσες.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, θα απορροφηθούν και τα τελευταία 23 εκ ευρώ που παραμένουν αδιάθετα για να μην μείνουν οι επιλαχούσες μητέρες εκτός απο το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ. Ειδικότερα έπειτα από συνεννόηση που έγινε μεταξύ του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Ο. Κωνσταντινόπουλου, του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Γ. Ντόλιου, και των Υφυπουργών Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ.κ Β. Κεγκέρογλου και Γ. Πλακιωτάκη ενημέρωσαν την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) ότι η κυβέρνηση θα καλύψει το υπόλοιπο ποσό των 23 εκ. €, «με απόλυτη τήρηση της προτεραιότητας για κάλυψη των πρόσθετων θέσεων, που θα δηλώσουν οι Δημόσιοι και οι Ιδιωτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί».

Έτσι, μέχρι την Παρασκευή η ΕΕΤΑΑ θα προσκαλέσει τους Δημόσιους και Ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, να καταγράψουν και να ενημερώσουν για τις διαθέσιμες θέσεις βάση της δυναμικότητάς τους, προκειμένου να απορροφηθεί το υπόλοιπο των εθνικών πόρων.

πηγή: www.dikaiologitika.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69