tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το 2ο «Αλεξάνδρειο» Γυμνάσιο Βέροιας υποδέχθηκε τα «πρωτάκια»

2o gim protakia

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το 2ο «Αλεξάνδρειο» Γυμνάσιο Βέροιας υποδέχθηκε τους μαθητές της πρώτης τάξης. Η τελετή υποδοχής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 ύστερα από πρόταση του διευθυντή κ. Δημητριάδη Ιωάννη. Αρχικά οι μαθητές ξεναγήθηκαν από τους καθηγητές στους χώρους του νέου τους σχολείου.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου, όπου ο διευθυντής τους καλωσόρισε και τους έδωσε τις ευχές του για μια δημιουργική σχολική χρονιά.

Έπειτα, δύο μαθήτριες της δευτέρας γυμνασίου μίλησαν στα πρωτάκια για τις εντυπώσεις και τις εμπειρίες τους από την περσινή χρονιά κατά την οποία φοιτούσαν οι ίδιες στην πρώτη γυμνασίου. Ταυτόχρονα, έδειξαν μέσω μιας παρουσίασης PowerPoint κάποια στιγμιότυπα από την προηγούμενη σχολική χρονιά.Κατόπιν, η καθηγήτρια κ. Μαυρομιχάλη Γαρυφαλλιά ανέλαβε να καλωσορίσει με τη σειρά της τους καινούριους μαθητές του σχολείου.

Μέσω της παρουσίασης PowerPoint, στο οποίο δύο «μαθήτριες» συζητούν για την πρώτη Γυμνασίου, η καθηγήτρια προσπάθησε να δώσει λύσεις στις τυχόν ανησυχίες των μαθητών.Τέλος, η κ. Μαυρομιχάλη παρουσίασε ένα βίντεο με διάφορες στιγμές της περσινής χρονιάς, όπως κατασκευές των μαθητών και εκδηλώσεις του σχολείου.

Ύστερα, μοιράστηκαν στους μαθητές ως δώρα ένας φάκελος, ένα τετράδιο κι ένα στυλό για τον καθένα.

Για το τέλος της εκδήλωσης, οι καθηγητές είχαν ετοιμάσει μπουφέ με κεράσματα για τα πρωτάκια. Μετά από την τελετή υποδοχής έγιναν κανονικά τα μαθήματα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69