tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Μητροπολίτης τέλεσε τον αγιασμό στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας

iev agiasmos

«Να έχουν μια ευλογημένη χρονιά» ευχήθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Βέροιας, Νάουσας και Καμπανίας κ Παντελεήμονας, στον αγιασμό που τέλεσε στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας «Ι. Σαφαρίκα-Ι. Μπαρμπαρούση», με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Στον πανέμορφο περιβάλλοντα χώρο και παρουσία πολλών γονέων, ο Μητροπολίτης μας, ζήτησε από τους μαθητές να προσπαθήσουν έτσι ώστε οι μαθητές του Δημοτικού να βάλουν βάσεις και οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. «Χρειάζεται αγώνας από όλους σας, αλλά θα έχετε και την ευλογία του Θεού» είπε.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης των Εκπαιδευτηρίων, στην σύντομη ομιλία του ο Γιάννης Μπαρμπαρούσης αναφέρθηκε στην συνεχή προσπάθεια που γίνεται για την βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης, αλλά και στα καινοτόμα προγράμματα που εφαρμόζονται, όπως η εκμάθηση δεύτερης γλώσσας στους μαθητές του Δημοτικού.

Τέλος ο κ. Μπαρμπαρούσης τόνισε πως η επιτυχία (83,3%) των μαθητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ πρώτης επιλογής, είναι ένα δείγμα της δουλειάς που γίνεται στα Εκπαιδευτήρια και εξέφρασε την ευχή του χρόνου η επιτυχία να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Μετά τον αγιασμό οι μαθητές όλων των βαθμίδων, πήγαν στις αίθουσές τους όπου τους μοιράστηκαν τα βιβλία και το πρόγραμμα των μαθημάτων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69