tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας: Ομόφωνο όχι στην συγχώνευση των Γυμνασίων Πλατέος

Με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου, εκπροσώπων φορέων και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Αντωνίου πραγματοποιήθηκε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας, με μοναδικό θέμα την πρόταση που κατέθεσε η δ/ντρια Β’Θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας για την κατάργηση των Γυμνασίων σε Κορυφή, Τρίκαλα , Πλατύ και την ίδρυση ενός Γυμνασίου με έδρα την Κορυφή και την ονομασία Γυμνάσιο Πλατέος.

Η απόφαση του Δ.Σ ήταν ομόφωνα όχι στην πρόταση αυτή και επαναβεβαίωση προηγούμενης απόφασης που τόνιζε ότι κανένα Γυμνάσιο δεν θα πρέπει να καταργηθεί, κανένα σχολικό κτήριο του δήμου να μην κλείσει και να γίνει ανακατανομή του υπάρχοντος μαθητικού δυναμικού. Μάλιστα για τον σκοπό αυτό αποφασίστηκε συνάντηση με τον Γ.Γ Του Υπουργείου Παιδείας την Τετάρτη 18/5.

Στη συνεδρίαση μίλησε ο βουλευτής Χ. Αντωνίου που εξέφρασε την αντίθεση του στην πρόταση της Β’θμιας τονίζοντας παράλληλα και τον διακριτό του ρόλο ως κόμμα και βουλευτή σε σχέση με την κυβέρνηση. Επίσης τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Α. Μόσχος αποκαλύπτοντας τη γενικότερη κυβερνητική πολιτική και εκφράζοντας παράλληλα τη θέση του Δ.Σ για μη κατάργηση κανενός Γυμνασίου, αλλά και να σταματήσει οριστικά η «ομηρεία» του Γυμνασίου Πλατέος. Επίσης στο ίδιο κλίμα τοποθετήθηκαν πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων διευθυντές Γυμνασίων, εκπρόσωποι συλλόγων γονέων καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι.

πηγή: www.alli-apopsi.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69