tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας το θέμα της συγχώνευσης των γυμνασίων Πλατέος

Την Δευτέρα το μεσημέρι, στις 3μμ, θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας η πρόταση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για συγχώνευση των τριών γυμνασίων της ενότητας Πλατέος σε ένα σχολείο (στην Κορυφή).

Ο πρόεδρος Νίκος Μπρουσκέλης ενημέρωσε το σώμα για την απόφαση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για συγχώνευση των Γυμνασίων Κορυφής, Πλατέος, Τρικάλων και δημιουργία ενός ενιαίου σχολείου με έδρα την Κορυφή, επειδή υπάρχει αδυναμία στελέχωσης των τριών εκπαιδευτηρίων με εκπαιδευτικούς. Η απόφαση αναφέρει ότι το νέο Γυμνάσιο θα έχει 12 τμήματα και εξηγεί γιατί επιλέχθηκε το κτίριο της Κορυφής για την δημιουργία ενός πολυδύναμου γυμνασίου.

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης, σχολιάζοντας την απόφαση, είπε ότι είναι κρίσιμο και σοβαρό θέμα και θα συζητηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στις 3μμ, με προσκεκλημένους όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

"Ξανά το ίδιο έργο" σχολίασε από την πτέρυγα της μειοψηφίας ο Κώστας Βενιόπουλος και υπογράμμισε ότι η θέση της παράταξης είναι να μην υπάρξει καμία μεταβολή στα σχολεία του δήμου.

Υπέρ της διατήρησης του συγκεκριμένου αριθμού γυμνασίων στην ενότητα Πλατέος τάχθηκε και ο Γιώργος Σπυρίδης ο οποίος μίλησε για αποφάσεις γραφειοκρατών των Αθηνών και της Ημαθίας.

Να μην συζητηθεί καθόλου το θέμα πρότεινε ο Χρήστος Αλευράς τονίζοντας ότι υπάρχει ομόφωνη αρνητκή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για μεταβολή στον αριθμό των γυμνασίων της ενότητας Πλατέος. "Το έγγραφο βάζει νέα ζητήματα και είναι αναγκαίο να συζητηθεί" απάντησε ο δήμαρχος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69