tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Ελεύθερος χρόνος... και παιδί» στην Βέροια

Η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς και γονείς παιδιών και εφήβων, με θέμα: «Ελεύθερος χρόνος και παιδί».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαΐου 2016, στην Αντωνιάδεια Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας, από τις 9:00 έως τις 15:00.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα συζητηθούν ζητήματα που αφορούν τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών και των εφήβων και θα κατατεθούν προτάσεις για τη δημιουργική αξιοποίησή του.

Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου, από τις 9:00 έως τις 12:00, θα πραγματοποιηθούν προφορικές εισηγήσεις που αφορούν τις παρακάτω θεματικές:

1) Ελεύθερος χρόνος και παιδί.
2) Ελεύθερος χρόνος και λογοτεχνία.
3) Ελεύθερος χρόνος και κινηματογράφος.
4) Ελεύθερος χρόνος και θέατρο.
5) Ελεύθερος χρόνος και μουσεία.
6) Ελεύθερος χρόνος και μουσική.

Στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου, από τις 13:00 έως τις 15:00, θα υλοποιηθούν παράλληλα εργαστήρια στα οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν μέσα από συγκεκριμένες βιωματικές δράσεις ποικίλες προτάσεις για τη δημιουργική και εποικοδομητική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών – εφήβων. Οι θεματικές ενότητες των εργαστηρίων είναι οι εξής:

1. Ελεύθερος χρόνος και μουσική.
2. Ελεύθερος χρόνος και μουσεία.
3. Ελεύθερος χρόνος και θέατρο.
4. Ελεύθερος χρόνος και κινηματογράφος.
5. Ελεύθερος χρόνος και λογοτεχνία.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στα εργαστήρια είναι περιορισμένος (έως 25 άτομα) και απαιτείται δήλωση συμμετοχής. Η δήλωση συμμετοχής γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμοhttp://goo.gl/forms/Yb6PQkBamj

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο μπορείτε να ανατρέχετε στην ιστοσελίδα του σεμιναρίου www.freetimeseminar.wordpress.com

Δείτε το πρόγραμμα εδώ!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69