tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Δημοτικό Σχολείο Στενημάχου σε έκθεση ζωγραφικής και στο Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας

Την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 το Δημοτικό Σχολείο Στενημάχου πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Δήμου Βέροιας και στην Ιματιοθήκη του  Λυκείου  Ελληνίδων.

“Στο φουαγιέ της Στέγης μας υποδέχτηκε ο διακεκριμένος ζωγράφος κ. Τριαντάφυλλος Ηλιάδης, ο οποίος ζωγραφίζει με το στόμα. Μας παρουσίασε ο ίδιος τα έργα του, ζωγράφισε για μας και μας μετέδωσε ισχυρά μηνύματα αγωνιστικότητας, θάρρους και αισιοδοξίας. Ο κ. Ηλιάδης απάντησε με μεγάλη προθυμία σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών και φύγαμε κατενθουσιασμένοι  από την Έκθεση, για να κατευθυνθούμε στην Ιματιοθήκη του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας.

Εκεί, δύο εξαιρετικές κυρίες, εθελόντριες, με κίνητρό τους την αγάπη για την παράδοση και τις αξίες της, μας  μίλησαν για την ιστορία του Λυκείου Ελληνίδων στη Βέροια, για την ιστορία της κάθε φορεσιάς  και  για τα κομμάτια που την απαρτίζουν, ενώ βοήθησαν τις δασκάλες και τις μαθήτριες να ντυθούν με μερικές από αυτές”, αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου..

Κατασκευή στεγάστρου, πάγκων καθίσματος και φύτευση δέντρων

Από το Δημοτικό Σχολείο Στενημάχου ανακοινώθηκαν τα εξής:

Ο Σύλλογος Δασκάλων και οι μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου Στενημάχου ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την κατασκευή  νέου στεγάστρου στην είσοδο του σχολείου μας, την κατασκευή και τοποθέτηση πάγκων καθίσματος και παρτεριών στον αύλειο χώρο του σχολείου, τη φύτευση δέντρων και την αγορά εποχιακών λουλουδιών και φυλλοχώματος για τα παρτέρια μας. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων, κ. Σαρακατσιάνο Γεώργιο, οποίος συνέβαλε αφειδώς με την προσωπική του εργασία στην αποπεράτωση των παραπάνω έργων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69