tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαθητές του 10ου Δημοτικού Νάουσας μελετούν τα βότανα του Βερμίου

Στα πλαίσια του προγράμματος της Ευέλικτης ζώνης “Αρωματικά φυτά και βότανα”, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας επισκέφτηκαν την Πέμπτη 7 Απριλίου το άλσος του Αγίου Νικολάου και τη γύρω περιοχή, για να αναζητήσουν, να μελετήσουν, να αναγνωρίσουν και να φωτογραφίσουν τα βότανα που αφθονούν στο χώρο.

Τα παιδιά και τη δασκάλα τους συνόδευε ο γεωπόνος κ. Μπάμπος Νικόλαος, ο οποίος είναι ο πλέον αρμόδιος, αφού έχει ασχοληθεί ο ίδιος με το θέμα και έχει εκδώσει και σχετικό βιβλίο.  Είχε προηγηθεί επίσκεψή του στην τάξη, όπου συζήτησε και προετοίμασε τα παιδιά, απάντησε στις απορίες τους και ακολούθησε η επιτόπια μελέτη στο φυσικό χώρο.

Τα παιδιά έψαξαν, ανακάλυψαν, φωτογράφισαν, κατέγραψαν, ζωγράφισαν και έμαθαν πολλά και ενδιαφέροντα για τα φυτά και τα βότανα της περιοχής μας.

“Στο τέλος είχαμε …και τα τυχερά μας, αφού δροσιστήκαμε και ξεγελάσαμε την πείνα μας  δίπλα στο ποτάμι με ό, τι ευγενικά μας προσφέρθηκε. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα και δημιουργική μέρα”, αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69