tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίσκεψη μαθητών του 6ου Γυμνασίου Βέροιας στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και στον ΥΗΣ Σφηκιάς

Από το 6ο Γυμνάσιο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Στα πλαίσια του ΣΕΠ η Γ’ Γυμνασίου του σχολείου μας επισκέφτηκε την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Στα μέσα της άνοιξης σε ένα φανταστικό χώρο οι μαθητές μας ξεναγηθήκαν στις εγκαταστάσεις της σχολής και ενημερώθηκαν για τα προϊόντα που παράγει η σχολή καθώς και για τα προγράμματα σπουδών της. Την ξενάγηση μας, βοήθησε και μια παλιά μας μαθήτρια η Αναστασία που πριν από 3 χρόνια σε μια παρόμοια επίσκεψη αποφάσισε να φοιτήσει στη σχολή.

Σήμερα Γ’ Λυκείου πλέον ετοιμάζεται για Πανελλήνιες εξετάσεις έχοντας στόχους και όνειρα.  Της ευχόμαστε Καλή Επιτυχία.

Επίσκεψη Β’ Γυμνασίου στη ΔΕΗ Σφηκιάς

Στις 12 Απριλίου 2016 η Β’ τάξη του γυμνασίου μας επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Υδροηλεκτρικού εργοστασίου της ΔΕΗ στη Σφηκιά. Τα παιδιά ενημερώθηκαν από τους  υπαλλήλους της ΔΕΗ για τη λειτουργία και χρησιμότητα του εργοστασίου στην περιοχή αυτή.

Για μια ακόμα φορά έγινε κατανοητός στους μαθητές και καθηγητές ο σημαντικός ρόλος των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην χώρα μας και γενικότερα στη ζωή μας.

Κατόπιν μεταβήκαμε στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών όπου είδαμε την Περιοδική Έκθεση της ΚΕΠΑ με τίτλο «Προσωπογραφίες των Αγωνιστών της Ελληνικής Επανάστασης» που διοργανώνει η Κ.Ε.Π.Α. Δ. Βέροιας σε συνεργασία με το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο και το Κέντρο Ιστορίας Δήμου Θεσσαλονίκης.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης γνωρίσαμε τον διακεκριμένο ζωγράφο κ.Ηλιάδη και θαυμάσαμε τα έργα του στην έκθεση «ζωγραφική με το στόμα» που στεγάζεται αυτές τις μέρες στον ίδιο χώρο της Στέγης.

Αξιοθαύμαστος ο κ.Ηλιάδης φωτογραφήθηκε μαζί μας και απάντησε στις διάφορες ερωτήσεις των παιδιών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69