tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ουρσουζίδης: Συμφωνία για το Ελληνικό Σχολείο του Μονάχου

Με επιστολή του στην Γενική Πρόξενο του Μονάχου Παναγιώτα Κωνσταντοπούλου, ο βουλευτής Ημαθίας Γιώργος Ουρσουζίδης ενημέρωνει ότι θα χρηματοδοτηθεί το Ελληνικό Σχολείο του Μονάχου μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής του. Στην επιστολή αναφέρει: "Μετά την απολύτως θετική εξέλιξη, σχετικά με τη χρηματοδότηση του σχολικού κτιρίου του Μονάχου για την ολοκλήρωση της κατασκευής του, η προσπάθεια συνεχίζεται μέχρι τη λειτουργία του σχολείου.

Ο Υφυπουργός Παιδείας, κ. Θ. Πελεγρίνης με επιστολή του, επιβεβαιώνει την εκταμίευση του απαιτούμενου ποσού (29-3-2016) για τη συνέχιση των εργασιών, άρα και την εκπλήρωση της συμφωνίας μεταξύ του Υπ. Παιδείας της Ελλάδας και του Υπ. Παιδείας της Βαυαρικής Κυβέρνησης - έχοντας μάλιστα τη διαβεβαίωση από πλευράς της Βαυαρικής Κυβέρνησης, ότι θα συνεισφέρει για τη συνέχιση του έργου, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, και όχι μετά την ολοκλήρωση αυτού, όπως είχε συμφωνηθεί κατ’ αρχάς. Υπό τον όρο η ελληνική πλευρά να ολοκληρώσει τον φέροντα οργανισμό του κτιρίου μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Έτσι, η επί σειρά ετών ανεκπλήρωτη επιθυμία της Ελληνικής Ομογένειας να έχει το δικό της σύγχρονο εκπαιδευτήριο, παίρνει σάρκα και οστά, δημιουργώντας ακόμη καλύτερες συνθήκες μάθησης, όχι μόνο για τους έλληνες μαθητές της ομογένειας, αλλά και για τους μαθητές γερμανικής καταγωγής.

Η προσπάθεια ευοδώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χάρη στην αμεσότητα και το συντονισμό των Φορέων και των δύο χωρών. Εύχομαι καλή συνέχεια".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69