tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση με θέμα «Νέες Τεχνολογίες, Σχολείο και Οικογένεια» στα 3ο & 14ο Δημοτικά Σχολεία Βέροιας

Από τους Συλλόγους Διδασκόντων, Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Οι Τεχνολογίες της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών αποτελούν ένα σύγχρονο πεδίο που αναπτύσσεται ταχύτατα εισβάλλοντας σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Παράλληλα οι γνώσεις σε θέματα πληροφορικής έχουν αναβαθμιστεί από πρόσθετο προσόν σε αναγκαία προϋπόθεση στο χώρο της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Ωστόσο, οι κίνδυνοι του διαδικτύου, ο εθισμός των χρηστών σε αυτό και οι σύγχρονες μορφές ψηφιακής παραβατικότητας  έχουν προκαλέσει μια συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που, τόσο το σχολείο όσο και η οικογένεια θα πρέπει να διαχειριστούν αυτή τη νέα κατάσταση.

Στο σχολείο μας, οι μαθητές μας, τα παιδιά μας, εργάζονται στο διαδίκτυο υιοθετώντας μια διαφορετική κουλτούρα σχετικά με το ρόλο του υπολογιστή στη ζωή μας. Στην προσπάθειά τους αυτή είναι σημαντικό, σχολείο και οικογένεια να υιοθετήσουν από κοινού τέτοιες στρατηγικές που θα αναδείξουν την χρήση των νέων τεχνολογιών ως εργαλεία προσωπικής έκφρασης και δημιουργίας προστατεύοντας ταυτόχρονα τα παιδιά από την κακή χρήση τους.

Για το λόγο αυτό, τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016, και ώρα 18:30 καλείστε όλοι να παραβρεθείτε στην ενημερωτική συνάντηση που διοργανώνουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των 3ου και 14ου Δημοτικών Σχολείων Βέροιας με θέμα «Νέες Τεχνολογίες, Σχολείο και Οικογένεια». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του 3ου και 14ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας.

Θα μιλήσουν:

Αναγνώστου Ειρήνη – Σχολική Ψυχολόγος, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη ΚΕΔΔΥ Ημαθίας
Τζεδάκης Σοφοκλής – ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ Ημαθίας
Τσολακίδης Κωνσταντίνος – Καθηγητής Παιδαγωγικού Τμήματος Πανεπιστημίου Αιγαίου
Τσουλής Μιλτιάδης – Δάσκαλος, Επιμορφωτής Εκπαιδευτικών στην αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69