tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δράσεις του Δημοτικού Σχολείου Λυκογιάννης - Νικομήδειας

Από το Δημοτικό Σχολείο Ν. & Π. Λυκογιάννης, Ν. Νικομήδειας, Λαζοχωρίου, Ταγαροχωρίου ανακοινώθηκαν τα εξής:

Μια υπέροχη ημέρα γεμάτη εκπαιδευτικές επισκέψεις,  είχαν οι μαθητές του σχολείου μας την Τρίτη 16-2-2016. Μετά από προγραμματισμό, οι μαθητές των Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ τάξεων επισκέφτηκαν το Βλαχογιάννειο Μουσείο Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας και Μακεδονικού Αγώνα στη Βέροια με τη βοήθεια του υπεύθυνου κ. Ντόντου Κανέλλου, όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους με τα ενδιαφέροντα εκθέματα του Μουσείου.

Ταυτόχρονα οι μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων, ήταν στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη και ενημερώνονταν, από την κ. Κελεσίδου Σόνια, για την επαναστατική στην τεχνολογία χρήση του 3D prinder και τις εφαρμογές του, αλλά και τους ορίζοντες που μελλοντικά ανοίγονται στον τομέα της αντιγραφής και εκτύπωσης.

Στη συνέχεια όλοι οι μαθητές μας συναντήθηκαν στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, με τίτλο «Μηχανορραφήματα» της κ. Δήμητρας Μητρέντση και της κ. Λουκίας Ορφανίδου, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Επάνω στη σκηνή, περίμενε μια έκπληξη τους μαθητές μας, όταν αντίκρισαν δίπλα στο πιάνο, το δέντρο που κατασκευάσαμε με τα ξύλα της θάλασσας και το έβλεπαν να ολοκληρώνεται μέρα με τη μέρα στο σχολείο της Ν. Λυκογιάννης. Η παράσταση ήταν καταπληκτική. Ο επίλογος ήταν συγκινητικός, όπου όλοι οι μαθητές του σχολείου, τραγούδησαν μαζί με τους ηθοποιούς, το τραγούδι της Δ. Μητρέντση «Μαγικό συστατικό (Είν΄ η αγάπη)» υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της μουσικού μας κ. Δόξας Γουργουλιάτου. Στο τέλος οι μαθητές μας ανέβηκαν επάνω στη σκηνή, ξανατραγούδησαν και φωτογραφήθηκαν με τους ηθοποιούς.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την όμορφη αυτή ημέρα…

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69