tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«Περπατώντας στον Αλιάκμονα» με τις περιβαλλοντικές ομάδες του 5ου ΓΕΛ Βέροιας

Μία δράση ακόμη πραγματοποίησαν οι περιβαλλοντικές ομάδες του 5ου Γενικού Λυκείου Βέροιας στον Αλιάκμονα. Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό και τον απρόσμενα ζεστό ήλιο καθηγητές και μαθητές-μέλη απόλαυσαν την εξαίσια θέα βαδίζοντας δίπλα στο ποτάμι ως το φράγμα των Ασωμάτων. Στο τέρμα της διαδρομής έπαιξαν παιχνίδια και γέλασαν με την ψυχή τους.

Στη συνέχεια φιλοξενήθηκαν στο στέκι τους από μέλη της οικολογικής ομάδας, τον κ. Νίκο Ασλάνογλου και τους παλιούς μαθητές του σχολείου μας Μέλιο Κώστα και Καπετάνιο Γιώργο. Εκεί παρακολούθησαν ένα βιωματικό εργαστήρι για τη διαβίωση στο βουνό από τον πρόσκοπο Λάζαρο Βιγιατζόγλου, ο οποίος  παραστατικά και με πολύ χιούμορ έδωσε σημαντικές πληροφορίες για τον εξοπλισμό που χρειαζόμαστε στο βουνό και τους κινδύνους που αυτό κρύβει.

Οι μαθητές-μέλη συμμετείχαν με μεγάλη προσοχή και προθυμία, έστησαν οι ίδιοι σκηνή στο ύπαιθρο και επιμορφώθηκαν διασκεδάζοντας. Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν τέλος τα μέλη των ομάδων τον καθηγητή τους  κ. Ασικίδη Μιχάλη, που κατέθεσε προσωπικές του εμπειρίες από το βουνό.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69