tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συμμετοχή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Glossomobil (Γερμανικά σε κίνηση)

Ένα αυτοκίνητο γεμάτο χίλιους και έναν δημιουργικούς τρόπους εκμάθησης της Γερμανικής Γλώσσας, το Glossomobil, στάθμευσε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας, ύστερα από πρόσκληση της Δ/ντριας κας Αβραμίδου Βέρας και της καθηγήτριας Γερμανικής Γλώσσας κας Ράντσιου Σωτηρίας, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015.

Πρόκειται για ένα βιωματικό πρόγραμμα υπό την αιγίδα της Γερμανικής Πρεσβείας σε συνεργασία με το Γερμανικό Ινστιτούτο Goethe Θεσσαλονίκης, ένα μάθημα διαφορετικό με δημιουργικότητα και φαντασία…

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων του σχολείου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη γλώσσα, την Ιστορία και τον πολιτισμό της Γερμανίας μέσα από βιωματικές δράσεις, παιχνίδι, μουσική και διδακτικό υλικό που συντόνισε το ειδικά εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό του Goethe- Ιnstitut.

Πράγματι, οι μαθητές του σχολείου ανταποκρίθηκαν από την πρώτη στιγμή με προθυμία αλλά και ενθουσιασμό στις δράσεις και τα παιχνίδια που τους παρουσίασαν οι κα Παπαγεωργίου Βασιλική και ο κ. Πετράκης Γεώργιος, εκπαιδευτικοί του προγράμματος «Γερμανικά σε κίνηση» που επισκέφτηκαν το σχολείο, εμπλουτίζοντας το μάθημα των Γερμανικών με διδακτικό υλικό, μουσική, παιχνίδια και βιωματική μάθηση, δίνοντας έτσι νέα κίνητρα στους μαθητές και τους γονείς τους για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας.

Ενημέρωση από την Πυροσβεστική

Ενημέρωση - εκπαίδευση για θέματα εκτάκτων αναγκών (σεισμού-πυρκαγιάς) πραγματοποιήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας σε εκπαιδευτικούς και μαθητές του 5ου Δημοτικού και 5ου Νηπιαγωγείου Νάουσας, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, ύστερα από πρόσκληση της Δ/ντριας του 5ου Δημοτικού Σχολείου κας Αβραμίδου Βέρας και της προϊσταμένης του 5ου Νηπιαγωγείου κας Γουδίνου Πόπης.
Την εκπαίδευση παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Στέλιος Δάγγας και ο Διοικητής Πυροσβεστικής κ. Νικόλαος Παλαμούτης.
 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69