tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια στο Βόλο

Ολοκληρώθηκε η τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών του γυμνασίου  των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας «Ι. Σαφαρίκα-Ι. Μπαρμπαρούση» στο Βόλο που ξεκίνησε την Πέμπτη και κράτησε μέχρι το απόγευμα  του περασμένου Σαββάτου.

Η διαμονή έγινε σε ξενοδοχείο στην περιοχή του λιμανιού του Βόλου, λίγα μέτρα από τη θάλασσα. Στο πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνονταν επισκέψεις σε μέρη, όπως τα Τέμπη και η Λάρισα. Τη δεύτερη μέρα πραγματοποιήθηκε ημερήσια εκδρομή στο Πήλιο με τελικό προορισμό τη Μακρυνίτσα.

Την τρίτη μέρα οι μαθητές γνώρισαν την αγορά του Βόλου, και επισκέφτηκαν το εντομολογικό μουσείο Βόλου, μοναδικό στο είδος του, δημιούργημα του δρ. Γεωπονίας Αθανάσιου Κουτρούμπα, που φιλοξενεί πάνω από 80.000 έντομα διαφόρων τάξεων, κυρίως λεπιδόπτερα που ανήκουν σε περισσότερα από 35.000 είδη και έχουν ταξινομηθεί σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες της Συστηματικής Εντομολογίας και τα οποία ενθουσίασαν τα παιδιά. Το ταξίδι της επιστροφής στην Βέροια έγινε τη τρίτη μέρα, αφού πρώτα πραγματοποιήθηκε μια στάση στη Λάρισα για καφέ  και μια σύντομη στάση στη Λεπτοκαρυά προκειμένου να παίξουν τα παιδιά στην άμμο.

Ήταν μια αξέχαστη εκδρομή με έντονες εικόνες και εντυπωσιακές εναλλαγές παραστάσεων και συναισθημάτων. Η εκδρομή αποτέλεσε μια σύντομη ανάπαυλα πριν τις εξετάσεις του Μαΐου- Ιουνίου και μια καλή ευκαιρία για τους μαθητές να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και να συσφίξουν τις σχέσεις τους με τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69