BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Αντιμετωπίζοντας τους Φόβους με Δημιουργικότητα: Εργαστήριο για Παιδιά 7 έως 12 ετών!

Η Up and Coming Minds σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό και διασκεδαστικό εργαστήριο με θέμα «Αντιμετωπίζοντας τους Φόβους», σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών! Σε αυτό το εργαστήριο, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να κατανοήσουν τους φόβους τους μέσα από τέσσερις συναρπαστικές δραστηριότητες:

  1. Δραστηριότητα: «Οι Φόβοι Μου στον Καμβά»

Η δραστηριότητα αυτή στοχεύει να βοηθήσει τα παιδιά να εκφράσουν τους φόβους τους με έναν δημιουργικό και απελευθερωτικό τρόπο. Η καλλιτεχνική έκφραση μπορεί να λειτουργήσει ως μορφή ψυχολογικής ανακούφισης, βοηθώντας τα παιδιά να απελευθερώσουν το άγχος και την ένταση που συνδέεται με τους φόβους τους.

  1. Δραστηριότητα: «Σακούλα Φόβου»

Η δραστηριότητα “Σακούλα Φόβου” βοηθά τα παιδιά να αναγνωρίσουν και να κατανοήσουν τους φόβους τους μέσω της αλληλεπίδρασης με αντικείμενα. Προάγει την αυτοέκφραση και ενισχύει την αίσθηση της αυτοπεποίθησης, καθώς τα παιδιά μαθαίνουν στρατηγικές αντιμετώπισης φόβων. Η δραστηριότητα επιτρέπει στα παιδιά να βλέπουν τους φόβους τους ως κάτι που μπορούν να κατανοήσουν και να ελέγξουν.

  1. Δημιουργία Μυθιστορήματος Τρόμου

Στη Δραστηριότητα Δημιουργίας Μυθιστορήματος Τρόμου, τα παιδιά θα αναπτύξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες, γράφοντας τη δική τους ιστορία τρόμου. Μέσω αυτής της διαδικασίας, θα εξερευνήσουν τους φόβους τους και θα τους μετατρέψουν σε φανταστικά στοιχεία, επιτρέποντάς τους να δουν τις ανησυχίες τους από μια νέα προοπτική. Αυτή η δημιουργική έκφραση ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τη συναισθηματική τους ευεξία.

  1. Παιχνίδι ρόλων: «Μπες στα παπούτσια ενός τέρατος»

Η δραστηριότητα “Παιχνίδι ρόλων: Μπες στα παπούτσια ενός τέρατος” επιτρέπει στα παιδιά να εξερευνήσουν τους φόβους τους αναλαμβάνοντας ρόλους τρομακτικών χαρακτήρων. Μέσω της ταύτισης με τους χαρακτήρες, τα παιδιά αναπτύσσουν την ενσυναίσθηση και τη φαντασία τους, ενώ παράλληλα αναγνωρίζουν τις δικές τους ανησυχίες. Η δραστηριότητα ενθαρρύνει την αυτοέκφραση και την επικοινωνία, προάγοντας τη συνεργασία με τους συνομηλίκους.

Το εργαστήριο αυτό δεν είναι απλώς μια διασκεδαστική εμπειρία—είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά να μάθουν πώς να διαχειρίζονται τους φόβους τους με υγιή και δημιουργικό τρόπο. Μέσω των δραστηριοτήτων, θα ενισχύσουν την αυτοεκτίμηση τους, θα αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και θα μάθουν να βλέπουν τους φόβους τους ως ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα ασφαλές περιβάλλον όπου οι φόβοι μετατρέπονται σε δημιουργικότητα και διασκέδαση!

Ημερομηνία: 27/10/24
Ώρα: 18:00 – 20:00
Τοποθεσία: Up and Coming Minds, Καπετάν Άγρα 6 (έναντι Αγίου Παταπίου)
Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ

Οι θέσεις είναι περιορισμένες! Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 6974497603.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69