BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Η ΣΑΕΚ του Νοσοκομείου Βέροιας γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ανακουφιστικής Φροντίδας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακουφιστικής Φροντίδας, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο το δεύτερο Σάββατο του Οκτωβρίου (φέτος στις 12 Οκτωβρίου 2024), η ΣΑΕΚ του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας συμμετείχε στις παγκόσμιες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

saek nosok front 2

Οι εκπαιδεύτριες κ. Παρτσιοπούλου, κ. Κακούλη και κ. Αναστασίου, μαζί με τους καταρτιζόμενους της ΣΑΕΚ, διοργάνωσαν δράσεις ενημέρωσης στο κέντρο της Βέροιας. Οι πολίτες ενημερώθηκαν για τη σημασία της ανακουφιστικής φροντίδας, ενώ παράλληλα μοιράστηκαν σχετικά φυλλάδια σε καταστήματα και καφετέριες της πόλης.

saek nosok front 3

Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν θετική, με πολλούς να εκφράζουν την επιθυμία για την ανάπτυξη μιας δομής ανακουφιστικής φροντίδας στην πόλη.

Η φετινή ημέρα σηματοδοτεί 10 χρόνια από το ψήφισμα της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, του διοικητικού σώματος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το οποίο καλεί όλες τις χώρες και τους φορείς να κάνουν απολογισμό των επιτευγμάτων τους και να θέσουν νέους στόχους και δράσεις στον τομέα της ανακουφιστικής φροντίδας.

saek nosok front 4

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69