BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Η «Ιστορία της γραφής και του βιβλίου» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου», για εκπαιδευτικούς και μαθητές

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα  «Ιστορία της γραφής και του βιβλίου», ξεκίνησε να υλοποιείται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου» της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2024.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν προσκληθεί  εκπαιδευτικοί και μαθητές της πόλης να γνωρίσουν τους ανακαινισμένους χώρους και να ενημερωθούν για τη χρήση, τις λειτουργίες και τις δράσεις της βιβλιοθήκης.

Μέσα από το πρόγραμμα, οι μικροί μαθητές έχουν τη δυνατότητα να  γνωρίσουν την ιστορία της γραφής και του βιβλίου από την προϊστορία μέχρι τα ηλεκτρονικά βιβλία (e-book) και τις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες.

Θα παρακολουθήσουν επίσης και θα γνωρίσουν μεθόδους εκτύπωσης και τεχνικής της χαρακτικής σε  Linoleum καθώς και μια εύκολη εκτύπωση μονοτυπίας.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές, θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και να δημιουργήσουν μοναδικά χειροποίητα έργα εκτύπωσης, ως ενθύμιο της γνωριμίας και της επίσκεψης τους στην Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου».

Το πρόγραμμα υλοποιεί η βιβλιοθηκονόμος, Βούλα Κοτσάλου.

Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο της Δημοτικής βιβλιοθήκης στο 23310-24879, καθημερινά από τις 8.00 το πρωί έως τις  3.00 το μεσημέρι.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69