BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Ενημέρωση για το θέμα "Έφηβος και Διαδίκτυο" στο 6ο Γυμνάσιο Βέροιας

Την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024, η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Μαθητική Κοινότητα του 6ου Γυμνασίου Βέροιας διοργάνωσαν ενημέρωση και συζήτηση με θέμα "Έφηβος και Διαδίκτυο" στη Βιβλιοθήκη του σχολείου, η οποία απευθυνόταν στους μαθητές της Α' τάξης.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα «Αλλαγή εκπαιδευτικής βαθμίδας: με τη σοφία του παρελθόντος οικοδομούμε το μέλλον», που συντονίζεται από ομάδα διδασκόντων του σχολείου, και αποτελεί μέρος του ετήσιου προγραμματισμού του εκπαιδευτικού έργου.

Ο κ. Τόκας Γεώργιος, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Βέροιας, παρουσίασε τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι έφηβοι στο διαδίκτυο, προάγοντας τη σημασία της ασφάλειας και της υπεύθυνης χρήσης της τεχνολογίας. Η παρουσία του φορέα και η άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση του σχολείου συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Αυτή η πρωτοβουλία αναδεικνύει τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ εκπαιδευτικών και φορέων της τοπικής κοινωνίας, με στόχο την ενημέρωση και την υποστήριξη των μαθητών, προετοιμάζοντας τους για τις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69