tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Εκδηλώσεις ΣΟΦΨΥ στη Βέροια για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Ενημέρωση, Βιωματικά Εργαστήρια και Μουσική

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, ο Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία (ΣΟΦΨΥ) Ημαθίας διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων στη Βέροια, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινότητας γύρω από τα θέματα ψυχικής υγείας.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου - Βιωματικό Εργαστήριο

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στις 17:30, στον Πολυχώρο Ελιά, αίθουσα SALA, θα πραγματοποιηθεί ένα ανοιχτό βιωματικό εργαστήριο από τους ψυχολόγους του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας. Το θέμα της εκδήλωσης είναι: «Ευθύνη εαυτού και όρια... από την αυτοεπίγνωση στην υγιή διαπραγμάτευση». Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στην κατανόηση των ορίων και της προσωπικής ευθύνης, με έμφαση στην αυτογνωσία και τη σημασία της υγιούς διαχείρισης σχέσεων και συναισθημάτων.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου - Ενημερωτική Δράση

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, από τις 10:00 έως τις 13:00, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική δράση στην είσοδο του Δημαρχείου της Βέροιας. Επαγγελματίες ψυχικής υγείας του ΣΟΦΨΥ θα βρίσκονται εκεί για να ενημερώσουν το κοινό σχετικά με την ψυχική υγεία, τις προκλήσεις και τις λύσεις που μπορούν να βελτιώσουν την ψυχική ευεξία.

Μουσική Εκδήλωση - Αφιέρωμα στον Κινηματογράφο

Το ίδιο βράδυ, στις 21:00, στον Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας, οι Carpe Musica θα παρουσιάσουν ένα μουσικό αφιέρωμα στον ξένο και ελληνικό κινηματογράφο. Το συγκρότημα, αποτελούμενο από τον Μανώλη Χατζημανώλη (τραγούδι και τρομπέτα), τον Στέλιο Καραγιαννίδη (κιθάρα) και τον Πέτρο Ρίστα (κιθάρα), θα προσφέρει μια μαγική βραδιά με μελωδίες που έχουν σημαδέψει την ιστορία του κινηματογράφου.

Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν ως στόχο να ενισχύσουν την κατανόηση της ψυχικής υγείας και να δώσουν στους πολίτες τα εφόδια για να αντιμετωπίσουν τις προσωπικές και κοινωνικές προκλήσεις που αφορούν την ψυχική ευεξία. Ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας καλεί την τοπική κοινωνία να συμμετάσχει ενεργά σε αυτές τις δράσεις, προωθώντας το μήνυμα ότι η ψυχική υγεία είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας δίνει την ευκαιρία να αναλογιστούμε τη σημασία της ψυχικής υγείας στη ζωή μας και να δράσουμε υπεύθυνα προς τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και των γύρω μας.

«Η ψυχική υγεία στην εργασία»

Το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας για το 2024 είναι "Ήρθε η ώρα να δώσουμε προτεραιότητα στην ψυχική υγεία στον χώρο εργασίας".

Αυτή η θεματική υπογραμμίζει τη σημασία της Ψυχικής Υγείας στον επαγγελματικό χώρο, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την ενίσχυση της υποστήριξης των εργαζομένων σε θέματα ψυχικής υγείας.

Η έμφαση θα δοθεί σε διάφορες πτυχές της Ψυχικής Υγείας στον χώρο εργασίας, όπως η διαχείριση του άγχους, η κοινωνική ένταξη και η ενδυνάμωση των εργαζομένων. Οι πρωτοβουλίες που θα ληφθούν στοχεύουν στη δημιουργία καλύτερων εργασιακών πολιτισμών όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να αποδίδουν παραγωγικά και να ευημερούν.

Η Ψυχική Υγεία στην εργασία είναι ένα ζωτικής σημασίας θέμα που επηρεάζει την απόδοση, την παραγωγικότητα και τη γενική ευημερία των εργαζομένων. Καθώς περνάμε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας στον χώρο εργασίας, είναι απαραίτητο να δημιουργούμε ένα περιβάλλον που υποστηρίζει την ψυχική μας υγεία.

Η δημιουργία ενός υποστηρικτικού και ευέλικτου εργασιακού περιβάλλοντος μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την Ψυχική Ευημερία των εργαζομένων, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την ικανοποίηση στον χώρο εργασίας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69