tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Imathia Quality: Δημιουργικότητα, ροδακινιές και αερόστατα στην ΔΕΘ

Το πρωινό της όγδοης μέρας του Imathia Quality ήταν γεμάτο χρώματα, χαμόγελα,  όμορφες δημιουργίες και πολλές ανθισμένες ροδακινιές!

Δεκάδες οικογένειες με παιδάκια απασχολήθηκαν δημιουργικά φτιάχνοντας τα δικά τους σουβενίρ με θέμα τις ανθισμένες ροδακινιές όπως καδράκια με διάφορα κολλάζ από σημεία ενδιαφέροντος της ΠΕ Ημαθίας καθώς άνθη ροδακινιάς με την τεχνική felting από μαλλί προβάτου σε συνεργασία με τον Τουριστικό Όμιλο και τα εργαστήρια "Ηλιδανός") και  "Το πρόβατο στο μπάνιο " .Επίσης στους μικρούς καλλιτέχνες προσφέρθηκε χυμός ροδάκινο από την Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδος.

Ο ΤΟΒ, γνωστός για την προσπάθειά του να αναδείξει το μαγευτικό φαινόμενο της ανθοφορίας των ροδακινιών στην Ημαθία, διοργανώνει από το 2017 ποδηλατάδες, πεζοπορίες και φωτογραφικούς διαγωνισμούς και πολλές άλλες δράσεις, αποτυπώνοντας το εντυπωσιακό ροζ τοπίο της περιοχής.

Φέτος, ξεχώρισε ιδιαίτερα η πραγματοποίηση πτήσεων με αερόστατα πάνω από τον ανθισμένο κάμπο, μια ιδέα ετών του Γραφείου Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας την οποία ο ΤΟΒ κατάφερε να υλοποιήσει με τεράστια επιτυχία. Οι εικόνες που αποτύπωσαν ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογραφοι καθώς και χρήστες των social media ήταν εντυπωσιακές.

Το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού με τίτλο "Peach Trees and Hot Air Balloons Photo Contest" ανήκει στον φωτογράφο Γιώργο Σουμελίδη  όπου μαζί με την instagramer @urania_k δημιούργησαν μια μοναδικής αισθητικής φωτογραφία.Η εκπληκτική φωτογραφία τους κοσμεί το περίπτερό μας και έχει αναδειχτεί ως το highlight και φωτογραφικό spot του φετινού Imathia Quality.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69