tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Στον εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

Σήμερα το πρωί, ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου στη Χαλκιδική, Γιώργος Καμπαϊλής, επισκέφθηκε τον Νίκο Καλλίδη, προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, για να ενημερωθεί για την πρόοδο της έρευνας. Το τραγικό περιστατικό που οδήγησε στο θάνατο του νεαρού βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης, με την πρώτη από τις τρεις προκαταρκτικές εξετάσεις να ολοκληρώνεται σύντομα.

Ο κ. Καμπαϊλής συνοδευόταν από τον συνήγορο του, Απόστολο Αγγελάκη, ο οποίος τόνισε ότι η έρευνα εξελίσσεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί με την κατάθεση της πραγματογνωμοσύνης. Σύμφωνα με τον κ. Αγγελάκη, συνεχώς προσκομίζονται νέα στοιχεία, τα οποία προκύπτουν από ιδιωτικές έρευνες, ενισχύοντας την προσπάθεια να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι για την τραγωδία.

Από την πλευρά του, ο κ. Καμπαϊλής δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει να καταθέτει στοιχεία μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του παιδιού του. Εξέφρασε την οργή του για τις δηλώσεις του επιθεωρητή πιστοποίησης, ο οποίος είχε αξιολογήσει την εγκατάσταση ως ασφαλή, πριν το δυστύχημα. Ο επιθεωρητής υποστήριξε ότι η εγκατάσταση είχε πιστοποιηθεί μέχρι τον Απρίλιο και αρνήθηκε πως επρόκειτο για ιδιοκατασκευή από ακατάλληλα υλικά.

Παράλληλα, ο επιθεωρητής δήλωσε πως δεν μπορεί να γνωρίζει αν έγιναν αλλαγές στη δομή του παιχνιδιού τους 13 μήνες μετά τον τελευταίο έλεγχο. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο γιατί ο συγκεκριμένος μηχανικός δεν έχει ακόμα κληθεί από τις αρχές για να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο κ. Καμπαϊλής και η οικογένειά του συνεχίζουν να ζητούν δικαιοσύνη, ελπίζοντας ότι η έρευνα θα φέρει στο φως τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στην απώλεια του γιου τους.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69