tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Η αγάπη ριζώνει στην Πέλλα: Νέοι αγρότες στηρίζουν με δώρα την Πρωτοβουλία για το Παιδί

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί», Νίκος Καρατόλιος, και τα στελέχη του Συλλόγου βρέθηκαν μπροστά σε μια συγκινητική έκπληξη στον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό, Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας. Σε μια ενέργεια που αναδεικνύει τη δύναμη της αλληλεγγύης, 107 νέοι αγρότες από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας δημιούργησαν μια αλυσίδα προϊόντων «αγάπης και προσφοράς» για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές της Πρωτοβουλίας.

Οι νέοι αγρότες, οι οποίοι συμμετέχουν στα προγράμματα κατάρτισης του ΕΛΓΟ και του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας, επέδειξαν εντυπωσιακή κοινωνική ευαισθησία, προσφέροντας γεωργικά και άλλα προϊόντα. Αυτή η πράξη γενναιοδωρίας αναδεικνύει την ένθερμη υποστήριξή τους προς τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Ανθρώπινο Δυναμικό του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας, συγκεκριμένα στους Μιχάλη Σιδηρόπουλο, Γιάννη Θεοχαρόπουλο και την  Δήμητρα Μουχτάρη. Η υποστήριξή τους στην Πρωτοβουλία για το Παιδί επιβεβαιώνει το σύνθημα της ενέργειας: «#Οι Πράξεις Μιλούν πιο Δυνατά».

Η προσφορά των νέων αγροτών δεν περιορίζεται μόνο στα προϊόντα. Αντικατοπτρίζει την κοινωνική ευαισθησία και τη διάθεση για εθελοντική δράση, τονίζοντας τη σημασία της αλληλεγγύης και της συνεργασίας στην κοινωνία. Αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει ότι, με ένα μικρό «σποράκι» κοινωνικής ευθύνης, μπορούν να αναπτυχθούν μεγάλες πράξεις προσφοράς και αγάπης.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69